Kasnite na POSAO i nemate vremena za ŠMINKANJE: Uz ove KORAKE za samo DESET MINUTA, izgledaćete kao da ste SATIMA provele pred ogledalom

Vesti 04.04.2022 08:00 0

Ako vas mrzi da ustanete sat vremena ranije da biste se našminkale, ovo su saveti sa vas

Kasnite na POSAO i nemate vremena za ŠMINKANJE: Uz ove KORAKE za samo DESET MINUTA, izgledaćete kao da ste SATIMA provele pred ogledalom

Shutterstock

Traženje jutarnje odgovarajuće rutine, nije uvek tako lagan posao. Uvek nešto iskrsne, uspavamo se, kafa ne provri na vreme, doručak zagori.. Uvek taj deo sređivanja nas, ostavimo za kraj, kada imamo najmanje vremena. 

Savet broj jedan: OČI

Ono što nam najviše oduzima vremena, trebalo bi prvo da odradimo. Ako želite za taj dan da stavite ajlajner, potrebno je da pre toga odradite više puta za redom vežbu, kako ne biste brisali i umazali facu. Za početak uzmite senku, nanesite i završite odmah sa maskarom. Za ovo će vam trebati manje od pet minuta. 

Savet broj dva: Puder

Potrebno je da pre pudera nanesete neku hidratantnu kremu i potom nanesete puder. Razmazujte ga kao i kremu, tako ćete uštedeti vreme, i naneti svuda istom merom. 

Savet broj dva: Korektor

Korektor stavite na kritična mesta i odmah ispod očiju na podočnjake. Ukloniće vaš umoran jutarnjii izgled i sačuvati vaš sjaj. 

Savet broj tri: Bronzer 

Da bi dobile onaj lep odsjaj na obrazima, potrebno je samo malo naneti rumenila. To se radi u dva koraka, tako da vam neće oduzeti više od dva minuta.

Savet broj tri: Sjaj

Kako vaše usne ne bi izgledale ispucale odmah nakon ustajanja, dovoljno je naneti labelo i dati im svežinu.

Za ovakvu vrstu šminkanja, ako odradite prvo oči, trebaće vam svega oko desetak minuta. Svi mogu da izgledaju fantastično, čak i rano ujutru, bitno je samo imati dobru organizaciju. 

 

 

 

Komentari (0)
Loading