Zbog BOTOKSA izgleda 10 godina STARIJE ali je baš briga: "Sestro deluje kao da više nemaš emocije"

Vesti 09.09.2021 14:54 0

Iako je samo htela da ispegla bore na čelu, nije ni sanjala da će se naći na meti mnogih kritika

Zbog BOTOKSA izgleda 10 godina STARIJE ali je baš briga: "Sestro deluje kao da više nemaš emocije"

Printscreen/TikTok

Sarsi Tobin ima 20 godina, a već je odlučila da se podvrgne tretmanu botoksa kako bi "ispeglala" bore na čelu.

Kako bi i sama što bolje videla efekte ovog tretmana, Sarsi se snimala svakog dana u periodu od tri nedelje, kako se mršti, a vremenom bore na njenom čelu su nestajale.

Iako ju je očigledna razlika usrećila, njenoj radosti je brzo došao kraj. Kada je odlučila da okači ovaj video na TikTok u komentarima je naletala na uvrede i kritike - što ju je poprilično rastužilo.

- Brzo si se pretvorla u tridesetogodišnjakinju - napisala je jedna osoba, dok je druga dodala da joj nije jasno zašto bi iko poželeo da se "reši" izražavanja emocija kao što su podizanje obrva, mrštenje ...

"Zbogom emocije", "I kako ćemo sada da provalimo kada si tužna?", "Da li je sada u modi da nemamo emocije", samo su neki od negativnih komentara.

@cezza_t

My Botox journey, done with the best @sebastianroseaesthetics #botox #beforeandafter #aesthetic #babybotox #fillers #antiaging #prevention

♬ Beggin' - Måneskin

 

Deo korisnika je ipak bio oduševljen rezultatima, a mnoge devojke Sarsinih godina kažu da redovno idu na tretmane kako bi se rešile bora.

"Moja kozmetičarka će negodovati, ali sada i ja hoću botoks", "Zašto su svi takvi hejteri, super ti stoji", neki su od komentara oduševljenih tiktokerki.

Međutim, Tobin se brzo mentalno oporavila od ovih komentara i u najnovijem videu na TikToku je objasnila da se opredlila za botoks jer joj se može.

Komentari (0)
Loading