NAJBOLJI savet POZNATOG frizera za razbarušenu PUNĐU: Napravite je iz PRVE za 30 sekundi, odgovara svim dužinama kose

M. G. Vesti 22.07.2022 14:45 0

Ljubitelji se razbarušene punđe, ali imate tanku kosu? Pogledajte trik kako da vam punđa uvek uspe!

Punđa

Shutterstock

Da li i vama najlepše ispadne punđa onda kada je uveče neobavezno vežete za tuširanje? Koliko puta se to samo desilo, a onda kada namenski želite da stilizujete razbarušenu punđu, ne pođe za rukom.

Ako vam nije stran svet poznatih i slavnih, veroatno ste uočili ime Kris Eplton, to je frizer koji se brine o kosi nekih od najpoznatijih zvezda. One se mogu pohvaliti raskošnim volumenom, na primer, Dua Lipa, Dženifer Lopez i Kim Kardašijan.

Na veliku radost mnogih koji prate i cene njegov rat, Kris Eplton se nedavno priključio platformi TikTok i ne štedi pri davanju sjajnih saveta i trikova za moderne frizure.

 

@chrisappletonhair

This is perfect for anyone with fine hair that wants to make there messy bun look triple the fitness in a few mins 🌪 ♬ Talking to the Moon - Bruno Mars

 

Ovih nekoliko genijalnih trikova će vam maksimalno olakšati kreiranje punđe s ekstra volumenom, pogotovo ako imate tanku kosu. Čekirajte ih u nastavku i isprobajte već danas.

Razbarušena punđa

Vežite kosu scrunchie gumicom u visoki rep, a zatim kosu "prospite" tako da prekrijete gumicu i to pričvrstite drugom, tanjom gucom. Izvucite nekoliko pramenova za volumen u punđi, a zatim krajeve postavite oko punđe za bujniji i efektniji look.

 

@chrisappletonhair Create the Perfect messy hum in 2 simple steps 🙌🏽 @kittybluuuu @colorwow.hair #messybun #tutorial #hair ♬ TO THE MOON - Jnr Choi & Sam Tompkins

 

Razbarušena punđa s ekstra volumenom

Podelite kosu na dva dela, a zatim svaku stranu vežite kao što je prikazano na videu. Spojite strane, a zatim sve pričvrstite ukosnicama i lakom za kosu.

 

@chrisappletonhair Try this hair hack for the perfect messy bun. Thank u @kittybluuuu @colorwow.hair ♬ Barbie Girl - Aqua

 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading