Sjajan trik kako da SAČUVATE sve vaše UKOSNICE: Ova mala kutija od popularnih BOMBONICA je pravi rešenje

K.Ć. Vesti 11.04.2022 08:00 0

Budimo iskreni, ukosnice su predmeti koji nestaje sam od sebe

Sjajan trik kako da SAČUVATE sve vaše UKOSNICE: Ova mala kutija od popularnih BOMBONICA je pravi rešenje

Shutterstock

Upravo tako. Najčešće ih bacamo rastresite na veš mašinu, u kutiju ili kozmetičku torbicu, i svaki put ih vadimo sve manje. I kako to obično biva, baš kada su nam najpotrebniji, nisu pri ruci. Kako to sprečiti?

Mnogo zanimljivih i vrednih načina čuvanja donjeg veša, peškira i nakita je već izmišljeno, ali nije sasvim jasno šta raditi sa neupadljivim i često izgubljenim ukosnicama kako bi uvek bile pri ruci. Međutim, malo ljudi želi da ih svaki put uvlači i izvlači. 

Ako imate nešto više prostora na polici ili u toaletnom stočiću, jednostavno možete kupiti poseban organizator za gumice, šnalice i ukosnice. To je zgodan način da održite svoj pribor za kosu u redu. Međutim, to ima lošu stranu. Morate razviti refleks da sistematski sve vratite u odgovarajuće pregrade, kako ne bi bilo nereda. Međutim, ako niste ljubitelj formalnih rešenja, možete posegnuti za još jednim dokazanim patentom.

Kako čuvati igle za kosu? Postoji briljantan način da se to uradi

Ponekad se dešava da su najpopularnija neočigledna rešenja koja dozvoljavaju upotrebu naizgled nevažnih stvari. Jedan od njih je jednostavan, ali briljantan način koji definitivno pobeđuje druge. U pitanju je prazna kutija od TikTak bombonica.

Ova kutija popularnih bombinica je savršena za ukosnice. Mala je i lako se uklapa u bilo koju kozmetičku torbicu. Osim toga, ubacivanje iglica i njihovo vađenje nije problem. Pokušajte i vi.

Komentari (0)
Loading