"Oversize" odela su TOTALNI HIT za svaku damu sa stilom: Jedna boja je APSOLUTNO dominantna, a Tamara Dragičević je nosi na poseban način

Vesti 17.01.2023 08:00 1

Formalno odelo, bilo da je sa pantalonama ili suknjom, odlično stoji svakoj modernoj dami koja zna da ga iznese na pravi način. Odela naravno nisu namenjena samo muškarcima, jer ženama ipak stoje mnogo bolje

"Oversize" odela su TOTALNI HIT za svaku damu sa stilom: Jedna boja je APSOLUTNO dominantna, a Tamara Dragičević je nosi na poseban način

Printscreen/Instagram

 

Dugo se mislilo da su odela sa pantalonama namenjena isključivo muškarcima, a mnogobrojne revije visoke mode su uspele da dokažu suprotno. Prvobitno su predstavljani u uskoj, “fit” formi, dok se danas sve više kreiraju i ističu modeli u oversize siluetama.

Uz malu pomoć Victorie Beckham i Priyanke Chopre, ali i lookova koje smo mogli da vidimo na revijama Zimmermanna i Adam Selmana, pokazaćemo vam kako ovaj trend možete uklopiti u vaš stajling ove, ali i narednih sezona.

Ne samo što je glumica smelo ponela roze odelo već ga je kombinovala maestralno i sasvim sveže!

Opredelili se za vrlo bledu nijansu ili za neku jarku varijantu, ovakav komplet siguran je način da skrenete pažnju na sebe i zračite vedrinom, a srpska glumica Tamara Dragičević nosi pink odelo na poseban način.


Naime, zvezda filma "Toma", podelila je na svom profilu na Instagramu kako pozira u vrlo trendi spoju strukiranog blejzera i dubokih pantalona, a kombinovala ih je tako da je čak i ovaj spoj učinila još efektnijim! Tamara je svom odelu dodala crno-belu košulju sa zebra printom, model klasičnog dizajna i nešto veće i šire kragne.

Iako se ovakav dezen obično koristi uz neutralne tonove, ukoliko ste modno smeli, zebrasti dezen izgleda još upečatljiviji s drečavijim nijansama, a glumica je sve "začinila" na još interesantniji način — teget-belim patikama za trčanje!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)
Loading
zora
17.01.2023 08:47

Zebrasti dezen da, sa neutralnim bojama da, ali ona na sebi nema jednobojnu nijansi kompleta vec je na strafte. Zebrasti dezen u jednom smeru a strafte u suprotnom?