Utrljajte ovo na kožu i MITISERI sami ISPADAJU: Potrebna su vam samo DVA sastojka koja imate u kući

M. G. Vesti 15.04.2022 09:00 0

Ovo jedan od najboljih načina za uklanjanje mitisera

mitiseri

Shutterstock

Jedan od najboljih načina da se rešite mitisera jeste zapravo skidanje mrtve kože. Prvo što trebate da uradite je da naparite lice. Onda ćete ugrejati malo vode gde ćete dodati nekoliko kapi eteričnog ulja.

U isto vreme se inhalirajte te pokrijte vašu glavu peškirom iznad te šerpe, a ostaćete u tom položaju nekih 10 minuta. Kada naparite lice, onda  dobro istrljajte nos i druge delove tela gde ima mitisera. To možete jednostavno da uradite sa grubom tkaninom.

Maska

Kada završite sa uklanjanjem mrtve kože i mitisera, onda nanesite masku. Ta maska može da bude od lekovite gline, a jednostavno ćete to uraditi tako što ćete pomešati glinu u prahu sa vodom dok se ne dobije gusta smesa.Onda ćete naneti to na lice u debljem sloju.

Utrljajte ovo na kožu i MITISERI sami ISPADAJU: Potrebna su vam samo DVA sastojka koja imate u kući

Printscreen

 

Dobro je da namažete i belance od jajeta koje sadrži dosta nutrijenata koje vaša koža treba da sadrži. Mažite ga u nekoliko slojeva sve dok se ne osuši i sve ponavaljajte. Kasnije, operite lice toplom vodom.

Tonik

Pomešaćete jednak deo jabukovog sirćeta i svežeg lista od nane koje ćete pre toga izgnječiti i samleti. Onda ih dobro promešajte pa ostavite na nekom tamnom mestu da stoji sedam dana. Procedite i nakon toga ga ostavite u frižideru. Kada god operete svoje lice, onda ćete naneti ovaj tonik i nakon kratkog vremena neće više biti mitisera.

Postoji još jedan način. Radi se o triku kojim se smanjuju pore, a na površinu izvlači prljavština. Sve je počelo na Reditu, a postupak je prilično jednostavan.

Počinje se sa čistačem na bazi ulja. Kada se utrlja u lice i ukloni ostatak, na lice se stavlja glinena maska. Sledeće je druga tura uljanog čistača koja treba da se duže i snažnije utrljava u lice.

Kako ide postupak?

1. Očistite lice uljanim čistačem

2. Nanesite glinenu masku i ostavite barem 10 minuta pa sperite

3. Ponovo nanesite uljani čistač i žestoko ga utrljajte u lice, a miteseri će nestati

Nakon toga, kažu da miteseri sami izlaze, a vi ostajete sa čistom kožom i suženim porama. Ipak, ljudi sa osetljivom kožom treba da vrlo oprezno pristupe ovoj metodi jer kombinacija gline (koja ume da bude isušujuća) i jakog pilinga može da iziritira kožu.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading