Zablistajte ovog leta uz čaroliju Body sculpta

Promo Vesti 19.04.2022 15:55 0

Leto se bliži, a vaše telo još uvek nije izvajano? Jedva čekate da obučete kupaći, ali znate da to neće izgledati onako kako biste želeli?

Kupaći

Shutterstock

Pravo rešenje za vas je Body sculpt, aparat za brzo i efikasno sagorevanje masti i izgradnju mišića i to zdravo!

Njegova elektromagnetna energija razgrađuje salo u tretiranoj zoni i pomaže vam da se otarasite upornih masnih naslaga. Energiju šalje direktno na slojeve sala, razara ih i tako daje trajne efekte mršavljenja.

Postoje brojni aparati koji izazivaju samo znojenje, ali ne dopiru do dubinske masti koja čini da izgledamo debelo. Body sculpt je mnogo delotvorniji, jer on dopire do regija koje je inače teško tretirati. Na ovaj način ubrzava se izbacivanje toksina, smanjuje se celulit, poboljšava se cirkulacija i samim tim telo dobija zategnut i zdrav izgled.

Ovaj efekat je trajan, jer bolja cirkulacija vodi i do bolje proizvodnje kolagena, zahvaljujući kojem je koža čvrsta i jedra. Ovo je jedino brzo i zdravo mršavljenje.

Zvanično, rezultati stimulacije se mogu videti već posle četiri tretmana, mada osobe koje su ga probale objašnjavaju da su se već nakon prvog osećale lakše i zategnutije, da im se koža pročistila i da su imali više snage.

A sada – najbolji deo: za jasno vidljive i merljive efekte potrebno je da uradite samo šest tretmana, a po završetku tog ciklusa uočavaćete razliku iz dana u dan čak tri naredna meseca!

Sam tretman je bezbolan i traje 30 minuta, tokom kojih ćete osećati jake mišićne kontrakcije, kao da radite najzahtevnije vežbe u teretani. Njihovi efekti prodiru duboko, pa će aktivirati i one mišiće koje niste ni znali da imate. A više aktivnih mišića znači i više potrošene masti!

Teslini talasi koje Body sculpt šalje podešavajuse u zavisnosti od toga koji deo tela se tretira, pa je svaki tretman prilagođen baš Vama i baš onome što Vama treba.

Neka ovo bude leto kada ćete zablistati i pokazati najbolje od svog tela i to bez muke, uz Body sculpt.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading