Prolećne JAKNE koje su apsolutni HIT 2023. godine: Ovo može da vam OLAKŠA potragu i da inspiraciju šta ovih dana da obučete

Vesti 23.03.2023 21:30 0

Ova sezona neće proći bez ovih jaknica

Prolećne JAKNE koje su apsolutni HIT 2023. godine: Ovo može da vam OLAKŠA potragu i da inspiraciju šta ovih dana da obučete

Profimedia

Kada nastupi proleće, vreme je apsolutno promenjivo i nestabilno pa samim tim i naše oblačenje varira.  U jednom danu imamo žimski kaput, duks i kapuljaču, dok u drugom nosimo majice na kratke rukave. 

Jedno je uvek isto, a to su prolećne jaknice koje su napravljene baš za ovo doba godine.

Ovih šest modernih jaknica, već se uveliko možemo da vidimo danas na ulicama.

1. Štepana jakna

Žene je obožavaju i vole u toku zimskih i prolećnih dana, ima je svuda zbog svog originalnog kroja. Po svemu sudeći, ostaće još dugo među omiljenim stvarima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Skye (@_jessicaskye)

 

2. Bomber jakna

Ako je vaš stil opušten, ovo je prava stvar za vas. Možete da je kombinujete uz razne stvarčice jer je veoma jednostavna a u isto vreme i upečatljiva i jedinstvena.

 

 

3. Antilop

Ova klasična jakna je veoma lagana i prijatna, a možete je uklapati sa elegantnim a i jednostavnih stvarima. 

 

 

4. Bouclé 

Ovaj sako je pravi odraz ženstvenosti i prefinjenosti. Prve pomisao kada ugledate ovu jaknu je Coco Chanel, ali u mnogo modernijoj varijanti. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

 

5. Teksas jakna

Oduvek je bila i ostala na prvoj listi, stvar koja neće nikada izaći iz mode. Njen klasičan izgled, sa urbanim varijantama, ostaće zauvek uvek izbor broj jedan. 

 

 

6. Kožna jakna

Takođe ista situacija kao i sa teksasom. Ona godinama ne izlazi iz mode, niti će uskoro izaći. Ako vam je dosadila klasična crna boja, uvek ćete naći u ponudi još neki izbor boja koje možete da odaberete za sebe

 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading