Kim, svet ne zaboravlja tvoj GOLI početak! Proslavila se preko "kreveta", a zbog ovog izdanja izazvala lavinu komentara!

Najžena Vesti 15.09.2021 12:20 0

Očigledno je da brojna publika i pratioci nisu razumeli ovaj potez poznate starlete

Kim, svet ne zaboravlja tvoj GOLI početak! Proslavila se preko "kreveta", a zbog ovog izdanja izazvala lavinu komentara!

EPA

Met Gala je prilika koja iziskuje veliko modno istupanje iz apsloutno svih okvira. 

Imali smo priliku da vidimo konje, vitezove, prinčeve, princeze, razne epohalne junake, ali Kim Kardašijan je ponovo iskoristila javnu scenu kako bi se o njoj pričalo. 

Svetska jevnost i dalje bruji o njenoj haljini sa perlicama zbog koje je, kako se priča, morala da izvadi rebra, a ove godine otišla je korak dalje - Kim se na crvenom tepihu pojavila u potpunosti zamaskirana!

Izabrala je kreaciju modne kuće Balensijaga.

Ono što je interesantno jeste činjenica da joj se komad kože nije video. 

S prekrivenim licem brojni fotografi, ali i publika, širom sveta nije mogla ni da pretpostavi da je u pitanju baš Kim. 

Odale su joj obline, definitivno. 

Modne stručnjake Kim je ponovo uspela da zadivi i svi komentarišu da je njeno pojavljivanje na ovogodišnjoj Met Gali inovativno, sveže i moderno, dok je publika, s druge strane, podeljena - ima i oduševljenih, ali i onih koji govore da je njena pojava skandalozna, da sve to "izgleda bolesno"...

S tim da je Kardašijanku proslavio kućni porno snimak, kao i istina da je tad svet video potpuno nagu u esklplicitnom izdanju, iznenađujuće je videti je u ovakvom izdanju. 

Kako se vama dopada?

 

 

 

Komentari (0)
Loading