Uz ovu frizuru izgledaćete bar DESET godina mlađe: Žene je OBOŽAVAJU, morate je isprobati!

Vesti 06.05.2022 10:00 0

Vrlo jednostavno a jako zanimljiv trik sa kosom

Uz ovu frizuru izgledaćete bar DESET godina mlađe: Žene je OBOŽAVAJU, morate je isprobati!

Shutterstock

Ako ste mislili da samo botoks može da vas podmladi, prevarili ste se. Frizure su te koje mogu itekako da promene celokupan izgled i umanji drastično broj godina. 

Mnogi ljubitelji ovog opuštenog izgleda se raduju, jer ova podignuta frizura je i više nego pogodna za sve.  Mnogi slavni stilisti vraćaju se trendu frizure koji je apsolutno iz 2000-ih i pomaže nam da izgledamo mlađe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juno Temple (@junotemple)

Pramenovi daju mogućnost da sami odredite u kom smeru će ici vaš izgled. Da li će biti urban, razigran ili otmen. Napola podignuta ili niska neuredna punđa takođe mogu izgledati razigranije i mlađe s pramenovima ispred.

Evo kako to funkcioniše: jednostavno oblikujte svoju omiljenu frizuru, a zatim izvucite dva tanka pramena uz lice. Možete ih izravnati, uviti ili isplesti u male pletenice po želji. Popravite gelom ili lakom za kosu i to sve što treba da uradite. Vaša pomlađujuća frizura izgleda savršeno!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Ovo je samo jedna u nizu ideja šta možete da uradite sa svojom kosom, kako bi dobili par godina manje, ako ne, čak i više. Uverili smo se da sa ovom frizurom, zaista nema greške jer je toliko jednostavna i savršena.

 

Komentari (0)
Loading