Ovakva brushalter IZBEGAVAJTE ako imate više od 50 godina: Stvorićete KONTRAEFEKAT, koji vam se nikako neće svideti!

Milica Ognjenović Vesti 06.05.2022 17:00 0

Stručnjaci su rekli šta je najbolje za žene u tim godinama

Ovakva brushalter IZBEGAVAJTE ako imate više od 50 godina: Stvorićete KONTRAEFEKAT, koji vam se nikako neće svideti!

Shutterstock

Kako godine idu, tako je potrebno i da garderobu prilagodimo njima. Žene sigurno ne mogu da nose istu veličinu grudnjaka godinama, te je morate prilagođavati.

Prirodno je da s godinama vaš stil se potpuno ili manje-više menja. Od frizure, stajlinga, načina hoda, sve dolazi do neke male ,,korekcije'' koja se mora ukombinovati sa našom dobi.

unsplash

 

Što smo stariji, ono što je od velile važnosti, jeste udobnost. 

Svi težimo da pronađemo pravu meru između udobnosti i dobrog stila, a Dana Donfri koja je kreirala liniju donjeg veša, kako bi osnažila žene da nose ono što im odgovara, savetuje da jedan tip brushaltera treba da izbegavate nakon navršenih 50 godina.

-  Mnoge žene će doživeti promene u svom telu tokom i posle menopauze. Neke od tih promena mogu značajno da utiču na oblik, nežnost i punoću vaših grudi. Možda ste voleli pune korpe ili brushaltere sa žicom, ali u određenom životnom dobu, udobnost može biti prilično problematična - rekla je ona i dodala da žene nakon pedesete treba da biraju duboke korpe koje nemaju dodatan sunđer.

Ona je istakla da nakon 50. godine push-up brushalere treba izbegavati jer mogu da “stisnu” grudi i stvore naborani dekolte.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading