ZBOG OVOGA JE CELU NOĆ SKRIVALA LEĐA Istina o haljini Merlin Monro koju je nosila Kim Kardašijan izašla je na videlo

K.Ć. Vesti 09.05.2022 15:23 0

Kim Kardašijan je pre nekoliko dana priznala da je za tri nedelje smršala 7 kg da bi se uklopila u haljinu Merilin Monro, koju je konačno predstavila na crvenom tepihu tokom MET gala

Kim

Profimedia

"Bilo je kao da se spremam za ulogu", rekla je u intervjuima. Ispostavilo se, međutim, da je istina o čuvenoj kreaciji malo drugačija. Na mrežu je pušten snimak od pozadi gde se vidi kako je haljinu vezala trakom. Kim je to vešto pokrila belom bundicom.

Prošle nedelje na MET gala, Kim Kardašijan je napravila pravo iznenađenje noseći istu haljinu koju je nosila Merilin Monro kada je pevala "Srećan rođendan" predsedniku Džonu F. Kenediju pre više od 60 godina. Kim je uložila mnogo napora kako bi stala u haljinu. Ona je priznala da je morala da izgubi više od 7 kg, što je uspela za samo tri nedelje.

"Dva puta dnevno sam oblačila odelo za saunu (nepropusno odelo od kojeg se znojiš), trčala sam na traci za trčanje, potpuno sam izbacila šećer i ugljene hidrate, jela sam samo povrće i proteine. Nisam gladovala, ali sam bila stroga prema sebi", otkrila je novinarima „Voga“.

Kim Kardašijan je otkrila istinu o haljini Merilin Monro? Video je sve odao

Brzo je otkriveno da je originalnu haljinu Kim Kardašijan nosila samo nekoliko minuta. Pojavila se samo na crvenom tepihu u njoj, a onda je obukla repliku čuvene kreacije. Međutim, fanovi kažu da je, suprotno onome što slavna ličnost kaže, uprkos restriktivnoj ishrani, originalna haljina i dalje bila premala za nju . O tome svedoči poleđina, koju je zvezda sakrila na zid belim krznom.

@ripleysbelieveitornot

Fits like a glove! Here’s a behind-the-scenes look of @KimKardashian’s dress fitting at the Ripley's Believe It or Not! HQ in Orlando last week. ♬ original sound - Ripley’s

Riplei's Believe It Or Not objavila je video na kojem Kardašijan isprobava haljinu Merilin Monro. Na leđima (kako se ispostavilo) premale kreacije je vezan kanap. Video je snimljen samo nedelju dana pre velike gala.

 

 

Komentari (0)
Loading