Ove ČETIRI HALJINE će biti apsolutni HIT ovog LETA: Jedan model će zasigurno SVIMA stajati SAVRŠENO jer priktiva sve NEDOSTATKE

Milica Ognjenović Vesti 10.05.2022 15:45 0

Širok izbor omogućio nam je to rizikujemo, probamo nešto novo i izaberemo ono što nam najviše odgovara

Ove ČETIRI HALJINE će biti apsolutni HIT ovog LETA: Jedan model će zasigurno SVIMA stajati SAVRŠENO jer priktiva sve NEDOSTATKE

Shutterstock

Kako leto samo što nije stiglo, svima nam je u glavi lepo i bezbrižno vreme gde nećemo mariti za to da li će nam biti hladno, već šta da obučemo da nam bude udobno a opet da to izgleda lepo.

Iako se haljine mogu nositi u toku cele godine, leti se ipak najviše nose zbog svoje lepršavosti. Bilo da ste ljubitelj jednostavnih ili ipak onih upečatljivijih, svkako da ćete naći neke koje baš vama pristaju.

1.Print haljine

Ako se odlučite za zebrasti dezen ili neke cvetne motive, znajte da će ovo leto biti po svemu sudeći vaše. Bitno je da budu jarke i upečatljive boje, koje će biti apsolutno pravi izbor. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juny (@junybreeze)

 

2. Cut-out haljine 

Haljine sa izrezima po svemu sudeći neće uskoro izaći iz mode, a što se žena tiče ni ne mora. Na vama je koji delo tela želite da istaknete i to uradite baš sa ovim modelom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

3. Ultra kratka

Uvek će biti savršen izbor za sparne i vrele dane, sa njom nikako nećete pogrešiti i omanuti. Njena jednostavnost upravo i čini to da ona na vama izgleda opušteno a i u isto vreme veoma elegantno. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

4. Duge haljine

U prošloj godini su ,,jednom nogom'' zakoračile u svet mode, ali ovog leta one će u potpunosti osvojiti svet. Nije bitan materijal već dužina koja je i više nego pogodna za sve tipove građe. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading