Održava se 3. međunarodni frizerski festival: Belgrade gatHAIRing 3 u BelExpo Centru

Vesti 12.05.2022 10:26 0

Beogradski festival Belgrade gatHAIRing3 + okupiće više od 1.300 frizera iz okoline. Festival se održava 21. i 22. maja u BelExpo Centru.

Održava se 3. međunarodni frizerski festival: Belgrade gatHAIRing 3 u BelExpo Centru

Promo

Pored organizatora i zaštitnog lica (voditeljke programa festivala), naše poznate glumice Mine Lazarević, deo programa i njihova očekivanja od festival su nam predstavili i Boris Obreški i Extension Pro Studio.

- Zadivljena sam hrabrošću i upornošću da se ovako jedna velika stvar, obimna, koja obuhvata ceo  region, uradi u ovakvom vremenu kada ni na šta ne možeš da računaš, kada je sve nesigurno. Okupiti ljude iz celog regiona je zaista herojski poduhvat - rekla je Mina Lazarević.

Održava se 3. međunarodni frizerski festival: Belgrade gatHAIRing 3 u BelExpo Centru

Promo

 

Događaj je usredsređen na upoznavanje aktuelnih trendova, profesionalnih brendova, nastupe poznatih artista na glavnoj bini i četiri "Look & Learn" seminara oba dana festivala. Učesnici će imati mogućnost da prisustvuju mini sajmu sa izlagačima koji će prikazati profesionalnu opremu.

Dva dana cela regionalna frizerska industrija okupiće se na jednoj lokaciji. Više od četrdeset najpriznatijih svetskih frizerskih umetnika, više od trideset izlagača, predstavnika renomiranih frizerskih brendova i modela.

Na glavnoj bini od oko 2.500 kvadratnih metara biće predstavljeni nastupi kako bi se prisutni upoznali sa novim trendovima, tehnikama metodama i veštinama, visokokvalitetnim, inovativnim proizvodima za negu i stilizovanje kose. Voditelji beogradskog gatHAIRring programa su glumica Mina Lazarević i slovenački frizer edukator Stevo Pavlovič.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading