Kada je dobila ovu poruku od svog FRIZERA nije mogla ni da zamisli šta će USLEDETI: "Sestro, vreme je da menjaš frizera"

Vesti 18.09.2021 14:37 0

Svi mi znamo da je dobar frizer zlata vredan! Od ovog jednog majstora zavisi da li ćemo narednih nekoliko nedelja izgledati boli glava ili ćemo vezivati kosu u rep

Kada je dobila ovu poruku od svog FRIZERA nije mogla ni da zamisli šta će USLEDETI: "Sestro, vreme je da menjaš frizera"

Printscreen/TikTok

Iako je ova devojka dobila ono što je tražila, divan balejaž, dobila je i jedan neočekivani bonus.

Naime, pošto se vratila kući iz salona dobila je poruku od svog frizera koji ju je zamolio da "opali" selfi u kom bi u prvom planu bila kosa, kako bi on to mogao da okači na svoju stranicu.

Pošto joj zahtev nije bio sumnjiv, upalila je prednju kameru i poslala mu je fotografiju, ali onda je usledio neprijatan šok. Kada je otišla na njegovu stranicu i videla šta je okačio znala je da ovo mora da okači na TikTok.

Frizerka je odlučila da devojku "sredi" u fotošopu, ali se u tom procesu malo zaigrao, pa joj je slučajno promenio celo lice. 

"Samo je još falilo i kosu da ti sredi u fotošopu", "Ovo je mene čak zabolelo", "Vreme je da menjaš frizer", "Izvinjavam se, ali šta je falilo originalnom selfiju", samo su neki od komentara besnih korisnika ove društvene mreže.

Mnogi su upitali autorku videa da li je frizer spomenuo da će "sređivati" fotografiju, na šta je ona rekla:

- Pitao me je, da li je okej da je malo sredi, čim sam rekla da poslao mi je sređenu verziju - napisala je u komentarima ispod videa koji je prikupio preko dva miliona pregleda.
 

Komentari (0)
Loading