Bila je NAJLEPŠA devojčica na SVETU: Detinjstvo su joj obeležili odlasci u SOLARIJUM i nervni slomovi, ovako izgleda danas!

Vesti 18.05.2022 12:33 0

Gusti sloj šminke, raskošna haljina i svečana frizura - sve zvuči kao priprema odrasle osobe za izlazak ili svečanost

Bila je NAJLEPŠA devojčica na SVETU: Detinjstvo su joj obeležili odlasci u SOLARIJUM i nervni slomovi, ovako izgleda danas!

Printscreen/Instagram

Međutim, to je sve bila realnost 4-godišnjakinje koja je svojevremeno nosila titulu najlepše devojčice na svetu.

Eden Vud bila je jedna od zvezda američke rijaliti emisije "Toddlers & Tiaras", a svet ogromne slave ova devojčica upoznala je kada je imala samo četiri godine.

Čak i pre toga majka je pripremala za njenu veliku ulogu.

Kao 2-godišnjakinja Eden je koristila solarijum, a na njenom jelovniku svakodnevno su se mogle naći niskokalorične namirnice i energetska pića kako bi njeno raspoloženje uvek bilo na vrhuncu.

Pored toga, devvojčica je uvek bila doterana.Bez obzira što je pobedila na čak 300 izbora i bila proglašena za najlepšu devojčicu na svetu, Eden nisu zaobišle posledice "prilagođavanja" na ovakav život od malih nogu.

Iako se navodi da je "prošla" najbolje naspram ostalih kandidatkinja emisije, zbog preterivanja u ishrani i ulepšavanju često je trpela snažne glavobolje i probleme sa želucem. Naposletku, u emisiji je doživela "slom živaca", a navodno ju je i njena majka Miki svakodnevno i tukla kako bi kćerku privikla da se nosi sa stresnim situacijama.

Kasnije, Miki je dobila upozorenje socijalne službe kako bi joj dete moglo biti oduzeto, a devojčica je sa šest godina odustala od emisije "Toddlers & Tiaras".

Tada je nastavila laganijim tempom. Dobila je vlasitu emisiju "Eden's World" i okušala se i u glumačkoj audiciji za Darlu Hud u seriji "The Little Rascals Save The Day".

Danas ima 17 godina i iza nje su uloge u nekoliko filmova i autobiografska knjiga koju je napisala.

Jednom prilikom, Eden je izjavila kako želi da pokrene liniju vlastite odeće, a uz to se bavi i modelingom i na svojim društvenim mrežama gde je prilično popularna, svakodnevno objavljuje razne sadržaje.

Inače, u spomenutoj emisiji deca iz različitih sfera života takmičila su se u lepoti jedni protiv drugih kako bi impresionirali sudije i osvojili glavnu nagradu.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading