Krema za HEMOROIDE uklanja PODOČNJAKE, pazite samo na jednu stvar: Sandra Bulok i Kim Kardašijan se KUNU u njeno dejstvo

Vesti 20.05.2022 20:50 0

Krema za hemoroide može se koristiti i kod uklanjanja podočnjaka, ali pažnju morate obratiti na određene detalje

Krema za HEMOROIDE uklanja PODOČNJAKE, pazite samo na jednu stvar: Sandra Bulok i Kim Kardašijan se KUNU u njeno dejstvo

Shutterstock

Ukoliko spadate među žene koje muče muku sa podočnjacima i ne možete da nađete efikasno rešenje koje će ih prekriti i smanjiti natečenost, znajte da niste sami na svetu sa tim problemom.

Sa ovim problemom bore se i slavne dame kojima čak ni skupi tretmani i kreme na pomažu da reše ove izazove.

Zato se odlučuju za bizarne trikove koji, kako one kažu, im pomažu u borbi sa podočnjacima. Naime, ovaj trik je postao poznat kada su Kim Kardašijan i Sandra Bulok ispričale svoja iskustva sa kremom za hemoroide. Glumica je najprije priznala da voli da koristi ovu kremu jer se uz nju lako "reši" podočnjaka.

- Dugo nisam znala da se krema protiv hemoroida može staviti i na podočnjake kako bi se smanjila natečenost. Kad sam je prvi put stavila, bila sam oduševljena i od tada je često koristim - priznala je Bulokova.

Takođe, poznato je da ovu kozmetičku caku primenjuje i zvezda Kim Kardašijan, a to je otkrio njen šminker Mario Dedivanović.

- Ova krema zateže kožu. To je stvarno stari trik. Smrdi užasno, ali daje rezultate - rekao joj je on.

Stručnjaci tvrde da sastojci u ovoj kremi zatežu vene i smanjuju crvenilo i uspešno se bore protiv otečenosti, piše Azra.

Kako pravilno naneti kremu za hemeroide na podočnjake?

Operite i obrišite lice temeljno kako biste se rešili nečistoća i pojačali efekat hidratacije. Malo kreme protiv hemoroida stavite na prst i nanesite na nežni deo kože oko očiju. Ne nanosite previše kreme.

Veličina graška ispod svakog oka biće sasvim dovoljna. Kremu nežno utrljavajte na podočnjake sve dok se potpuno ne upije u kožu. Masirajte nežnim pokretima, ali pazite da ne izgrebete ili iziritirate podočnjake noktima.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading