RECIKLIRANJE STAJLINGA Ćerka Hajdi Klum za proslavu mature obukla već viđenu haljinu, staru više od 20 godina

K.Ć. Vesti 22.05.2022 11:43 0

Čini se da je princip "nikad se ne pojavljuje dvaput u istoj odeći" prošlost – čak i među holivudskim zvezdama i slavnim ličnostima

Hajdi Klum

Foto: AP

Dok raste interesovanje za svesnu modu, a sa njom i kritike brze mode, slučajevi "recikliranja" stajlinga na crvenom tepihu nestrpljivo su uhvaćeni budnim okom modnih novinara. Naročito ako se čini da haljina prelazi "s generacije na generaciju" - kao što se dogodilo u slučaju Anđeline Džoli i ćerke Zahare DŽoli-Pit.

 

 

"Izgledaćeš bolje od mene!" - deca zvezda u njihovim haljinama

U oktobru 2021. godine, tada 16-godišnja Zahara pojavila se na premijeri filma "Večiti" u svetlucavoj predstavi Eli Saab Couture, koju je njena majka nosila nekoliko godina ranije na dodeli Oskara.

"Sva moja deca vole vintidž modu i ludi su za mojim stajlingom. Zato smo odlučili da njena odeća za premijeru filma bude od moja stara haljina – objasnila je tada Anđelina Džoli.

Matursko veče u maminoj haljini

Top model Hajdi Klum i njena ćerka Leni sada su ispratile šarmantni trend. Tinejdžerka je odlučila da se pripremi za svoju maturu, koristeći staru garderobu majke koja voli modu. Odlučila se za starinsku crnu odeću bez naramenica koju je Hajdi Klum nosila 1998. na jednom od kulturnih događaja HBO-a.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

Bezvremenska haljina izgleda jednako elegantno i nakon 24 godina kasnije - Leni je izgled upotpunila nežnom, blistavom ogrlicom i torbicom prekrivenom kristalima.

"Matursko veče u maminoj haljini" - napisala je ispod svoje fotografije tinejdžerka.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading