Svaka ŽENA ovo mora da ima u ORMARU: U njemu ćete izgledati drastično MRŠAVIJE a struk će se smanjiti do NEPREPOZNATLJIVOSTI

Vesti 22.05.2022 12:05 0

Ovaj jednostavan trik pretvoriće vas u pravu zavodnicu

Svaka ŽENA ovo mora da ima u ORMARU: U njemu ćete izgledati drastično MRŠAVIJE a struk će se smanjiti do NEPREPOZNATLJIVOSTI

Shutterstock

Ovaj komad odeće je svima bio jako dobro poznat krajem 90-ih. Svaka žena ih je u to vreme imala za raznorazne varijante i ono što je najbitnije jeste to da je u njemu uvek izgledala kao milion dolara.

Sakriva višak, podiže grudi i ono što je najbitnije drastično može da vam suzi struk i totalno promeni konstituciju vašeg tela.

U pitanju su korseti, koji se mogu kombinovati sa strukiranim farmerkama, trenerkama, haljinama, suknjama. Prosto je izbor na vama u čemu se najlepše osećate i kako i na koji način želite celokupan stajling da iznesete.



Ako želite malo elegantniju varijantu možete da iskombinujete korset da dubokom suknjom i to će apsolutno biti pun pogodak jer ćete se osećati opušteno a u isto vreme i veoma ženstveno. 

Korset se ove godine lako kombinuje i sa laganim, letnjim haljinama sa puf rukavima ili haljinama bez naramenica. Daje čitavom stilu još ženstveniji izgled, a možete da dodate i nakit, i izgledate još sofisticiranije. 

Korseti mogu da osveže vašu garderobu koju inače nosite. Možete da ih iskoristite za svakodnevne prilike, ali i za noćne izlaske.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading