Košta preko 140 hiljada dinara i nije VODOOTPORAN: Adidas i Guči izbacili beskoristan KIŠOBRAN koji ne štiti od kiše, a vredi čitavo bogatstvo!

K.Ć. Vesti 22.05.2022 12:20 0

Trenutni modni krik, hir ili možda praktičan i lep dodatak u koji će se žene vremenom zaljubiti?

Košta preko 140 hiljada dinara i nije VODOOTPORAN: Adidas i Guči izbacili beskoristan KIŠOBRAN koji ne štiti od kiše, a vredi čitavo bogatstvo!

Printscreen/gucci.com

Adidas i Guči lansirali su kišobran koji nije vodootporan. Mnogo košta, ali je beskoristan.

Košta 1.290 USD, ili oko 143.500 dinara

Prava bura izbila je na društvenim mrežama nakon što su se Adidas i Guči pohvalili zajedničkim modnim projektom. Šareni kišobran sa elegantnom drškom u obliku slova G i printom koji kombinuje logotipe oba brenda košta ogromnih 1.290 dolara, ali nije vodootporan!

"Imajte na umu da ovaj predmet nije vodootporan i namenjen je zaštiti od sunca ili dekorativnoj upotrebi", kaže se u informacijama o proizvodu na Gučijevom sajtu.

U Kini, ovaj modni dodatak će biti skuplji nego u Evropi i košta 11.000 juana (skoro 183.000 dinara). Kineski korisnici interneta su ogorčeni i ne kriju bes na društvenim mrežama. Po njihovom mišljenju, to je preskupo.

Možete se prijaviti na listu čekanja

U kompaniji objašnjavaju da su u pitanju suncobrani, pa nisu namenjeni zaštiti od kiše. Pa ipak, korisnici Interneta kritikuju tu ideju, jer po njihovom mišljenju, za takav novac kišobran bi trebalo da ispunjava više funkcija i da bude čvrstiji.

Do sada se kišobrani ne mogu kupiti ni preko interneta, ali možete ući na listu čekanja. Očekuje se da će nova kolekcija Adidas i Guči krenuti u prodaju 7. juna.

BONUS VIDEO
 

Komentari (0)
Loading