Skinula se POTPUNO GOLA iako gazi ŠESTU deceniju: Slavna manekenka pokazala sve čari PRIRODNE lepote, savršeno zgodna da PAMET STANE

Lana Vidović Vesti 07.06.2022 15:01 0

Supermodel Paulina Poriškova pozirala je u minijaturnom plavom bikiniju pokazavši neverovatnu figuru i u šestoj deceniji

Skinula se POTPUNO GOLA iako gazi ŠESTU deceniju: Slavna manekenka pokazala sve čari PRIRODNE lepote, savršeno zgodna da PAMET STANE

Profimedia

Proslavljena 57-godišnjakinja pokazala je zatgenuto telo i ravan stomak, ali i lice bez trunke šminke, hrabro se ogolivši pred milionima i još jednom dokazavši kako su i zrele žene i te kako seksepilne.

Profimedia

 

Ova dama pobrala je brojne komplimente, a mora se priznati da je zadržala manekensku figuru iz mladosti, te da stari baš kao vino, iako je sada poprimila nešto drugačiji vid lepote, koji dolazi s godinama i zrelošću.

"Najlepša žena na svetu", "Izgleda bolje nego neke 20-godišnjakinje", "Toliko prirodna, a toliko lepa žena", "Ovo je definicija atraktivnog, zdravog tela", "Neverovatna žena", "Oduševljen sam, tako privlačna, senzualna žena", neki su od komentara.

Inače, ova manekenka češkog porekla sa ponosom pokazuje svoju nagost i prkosi dvostrukim aršinima društva koje bez problema prihvata golišave fotografije mladih devojaka, dok slične slike starijih žena s gnušanjem odbacuju. Ona je o tome otvoreno progovorila nakon što je jednom prilikom dobila surov komentar "Obuci se, bako".

Profimedia

 

- Kada sam bila u svojim dvadesetim i tridesetima, što sam manje odeće imala na sebi, to sam bila popularnija. U četrdesetima sam mogla praktično da hodam naokolo gola i ne bih dobila ništa više od najmanje kazne zbog incidenta u javnosti. Ali, u pedesetima me zbog svega vređaju: "Obuci se bako", "Željna si pažnje, jel da?", "Malo si očajna?", "Jadna si"", rekla je atraktivna plavuša, te dodala:

- Zašto je golotinja i biti seksi dobrodošla u ženinoj mladosti, a zabranjena u njenim zrelim godinama? Zbog muškaraca. Ali jedino što je ovde patetično jeste da dopustite drugima da odrede vaše prioritete..." , zaključila je.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading