Zategnite LICE uz pomoć prirodne maske: Smatra se da je najbolji BOTOKS na svetu, bez mogućnosti posledice

Vesti 08.06.2022 19:00 0

Odličan izbor za zatezanje lica

Zategnite LICE uz pomoć prirodne maske: Smatra se da je najbolji BOTOKS na svetu, bez mogućnosti posledice

Shutterstock

Kada belanca pomešamo sa drugim sastojcima, maska će učiniti to da popuni pore i zategne vašu kožu na potpuno prirodan način. Osim toga, u smesi je prepuno prirodnih sastojaka koji su zdravi za vašu kožu.

Ako se odlučite da masku ostavite samo na bazi jaja i to je sasvim efektno, ali je mnogo bolje kada se dodaju drugi sastojci kao što su avokado, jabuka, med i esencijalna ulja. 

Zatezanje pora belancetom će pomoći da se ostali sastojci zadrže tačno na mestima koja su najpotrebnija.

Maska od belanaca i avokada

Avokado je izuzetno hranljiv za kožu. Pomešan sa belancetom, ulje avokada prodire duboko u pore, ostavljajući vašu kožu mekom i nahranjenom. Izblendirajte avokado dok ne postane kremast i pomešajte sa dva belanca. Dodajte dve kapi eteričnog ulja kamilice da biste umirili i omekšali kožu, zagladite i ostavite da se osuši. Isperite toplom vodom.

Maska od belanaca i krompira

Ako imate ekcem ili problematičnu kožu, probajte rendani krompir u kombinaciji sa belancetom. Krompir može pomoći u smirivanju kože, umirujući svaku upalu. Očistite i izrendajte jedan manji krompir i pomešajte sa jednim belancetom i nekoliko kapi eteričnog ulja šargarepe. Nanesite na kožu i ostavite da se osuši. Isperite toplom vodom. 

Zategnite LICE uz pomoć prirodne maske: Smatra se da je najbolji BOTOKS na svetu, bez mogućnosti posledice

Shutterstock

 

Prednosti maske od belanaca

Dok belanca samo privremeno zatežu kožu, ona nude i druge odlične prednosti. Najveća prednost maske od belanaca dolazi iz njene sposobnosti da isporuči potrebne sastojke na kožu bez upotrebe hemikalija ili veštačkih sastojaka. 

Izaberite sastojke za svoj tip kože

Dok oni sa masnom kožom i aknama mogu postići najveće rezultate sa maskom od belanaca, ljudi sa bilo kojom vrstom kože mogu je efikasno koristiti. Jednostavno dodajte druge hranljive sastojke za borbu protiv suve kože, ekcema ili drugih problema.

Hranjenje vaše kože

Maske od belanaca su bezbedne i efikasne i mogu se koristiti nekoliko puta nedeljno bez problema. Nemojte koristiti belanca ako ste alergični na jaja i izbegavajte kombinovanje belanaca sa bilo kojim drugim sastojcima koji mogu da iritiraju vašu kožu. Testirajte masku na unutrašnjoj strani lakta pre nego što je nanesete na lice kako biste bili sigurni da nema neželjenih reakcija. Kada se redovno koriste, maske od belanaca mogu vam pomoći da razvijete prirodnu rutinu nege kože koja je napravljena samo za vas.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading