Stavila je PARADAJZ na lice i držala samo jedan MINUT: Desilo se nešto neverovatno, i vi ćete odmah uraditi ISTO!

Vesti 11.06.2022 13:05 0

Akne i mitiseri su pravo prokletstvo za dosta ljudi, čak i u godinam

paradajz

Shutterstock

Postoji bezbroj proizvoda za akne, ali su obično jako skupi i puni hemikalija. Ipak postoji sjajan prirodni lek. Možete čak i da ga posadite sami: svež paradajz!

Ovo je zaista prava stvar - sveže isečen paradajz može da pomogne u smirivanju akni pa čak i da redukuje stare ožiljke. Tajna je u njegovom sastavu. Oni imaju visok procenat vitamina A, C i E kao i B6. Ovo oslobađa i otvara vaše pore, a u isto vreme, dopušta vašoj koži da dobije bitne sastojke.

Najednostavnija primena je i najbolja opcija: Uzmite svež paradajz i isecite ga na pola. Sada trljajte delove lica koje imaju najviše akni, ožiljaka i mitisera. Izmasirajte delove sa sokom od paradajza i umite se posle sa toplom vodom. Ovaj metod je odličan čak iako imate samo minut.

Ipak, ako imate malo više vremena, možete da napravite efektnu masku. Za ovo, uzmite svež paradajz i isecite "X" na gornjem delu. Onda dozvolite toploj vodi da teče kroz paradajz oko minut pre nego što ga isečete. Sada uklonite semenke i sipajte pulpu sve dok imate dovoljno paste. Sve to stavite na lice i ostavite da stoji jedan sat. Ako redovno koristite masku, uskoro ćete primetiti neverovatno poboljšanje.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading