Našminkajte se kao KIM KARDAŠIJAN: Uz njeno detaljno objašnjenje, postaćete sami svoj PROFESINALNI ŠMINKER

M. O. Vesti 07.02.2023 17:26 0

Za savršenu šminku, potrebno je samo da dobro poznajemo crte svog lica

Našminkajte se kao KIM KARDAŠIJAN: Uz njeno detaljno objašnjenje, postaćete sami svoj PROFESINALNI ŠMINKER

Profimedia

Već je svima veoma poznato da je Kim Kardašijan žena koja u današnje vreme itekako diktira modu i sve bjuti trendove. Ono što je svima fascinatno kod nje, jeste to da uvek izgleda glamurozno i bez na prvi pogled, previše šminke. 

Tajna njenog savršenog izgleda jeste u konturisanju. Šta to znači? Znači da zaboravimo da se pretrpavamo puderima i razloraznim slojevima, već da upoznamo svoje crte lica. Na taj način ćemo sakriti sve što treba da se sakrije i istaknuti sve ono najbolje kod nas. 

Korak jedan

Kao prvo ten mora da bude ujednačen i besprekoran. To opet ne znači da stavljate puder u više slojeva, već da ga razvnomerno razmažete u tankom sloju i ostavite par minuta da se osuši bez dodavanja drugih proizvoda. 

Korak dva

Najvažnije od svega jeste da kupite dobar korektor koji ima zadovoljavajuću prikrivnu moć, ali pre toga uzmite kupite naranžasti korektor koji će definitivno prikriti sve nesavršenosti koje imate toga dana. Umor i otečeni podočnjaci će uz njega postati prošlost. 

Nanesite ga u tankom sloju ispod podočnjaka i lepo utapkajte.

Profimedia

 

Korak tri

Sada kada ste razmazali korektor u narandžastoj broji, red je na standardni korektor. Sada je potrebno samo da pratite ove korake i nanesete ga na mesta koja želite da istaknete. 

Ispod podočnjaka, kako bi vam oči došle do izražaja. Zatim iznad obrva, po sredini nosa, po sredini brade i kraj usana. Na taj način će se sve lepo istaknuti. Utapkajte i pripremite se za sledeći korak.

Profimedia

 

Korak broj četiri

Sada je red na bronzer i na tamnije tonove. Kako je svetliji deo najvažniji, ovaj završni je može se reći najlakši. Sve što je potrebno jeste da pratite vaše jagodice i po toj liniji ispod njih nanesete taman deo. Možete isto to da uradite sa svim delovima koje želite malo da skrijete ili smanjite. 

Profimedia

 

Sada nam je svima jasno da je caka u njenom savršenom izgledu upravo u njenom savršenom tenu koji ćete i vi vrlo lako imati, ako budete poštovali ova pravila. 

Na kraju ono što je važno da se napomene jeste, da Kim veoma voli da istakne obrve i na taj način da "oštriji" izgled svom licu. Naravno ako ne želite da ih ističete i to je u redu, jer sa ovim konturisanjem, svakako ćete biti u prvom planu. 

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading