Haljina koju je REJČEL "otela" od MONIKE pre 20 godina: Sada ju je PREMIJERNO obukla i pokazala zašto ovaj model NIKADA ne izlazi iz mode

Vesti 15.06.2022 09:59 0

Obožavaoce "Prijatelja" Dženifer Aniston ovih dana je uspela je posebno da iznenadi prilikom posete svom dugogodišnjem frizeru Krisu Mekmilianu.

prijatelji

Printscreen/ Instagram

Poznati američki frizer već dugi niz godina brine se o izgledu kose holivudske miljenice Dženifer Aniston. Zaslužan je i za njenu kultnu frizuru zvanu "Rejčelka", sa kakvom je animirala gledaoce u kultnoj seriji "Prijatelji".

 

 

U susret letu i toplim danima, 53- godišnja glumica odlučila je da osveži izgled sa osunčanim pramenovima i nešto kraćom frizurom. Njenu promenu frizure, međutim, uspeo je da zaseni odabir dobro poznate haljine.

U društvu svog bliskog prijatelja i frizera Dženifer je pozirala u cvetnoj haljini staroj 20 godina, kakvu je u osmoj sezoni "Prijatelja" nosila glumica Kortni Koks u ulozi Monike Geler.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thisisgemuk

 

Jednom prilikom Dženifer je otkrila kako je sa seta serije od Kortni preotela ovu haljinu s detaljem zavodljive čipke, a sada ju je premijerno obukla.

Savršena je haljina za letnje dane, a možete je kombinovati za dnevne i večernje izlaske.

NajŽena.rs je od sada i na Viberu, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading