Patike stare više od 100 godina, biće HIT ovog LETA: Devojke su ODUŠEVLJENE jer mogu uz SVE da se kombinuju

M. O. Vesti 15.06.2022 20:50 1

Ne morate više da se mučite sa štiklama jer na "scenu" dolaze veličanstvene jednostavne patike

Patike stare više od 100 godina, biće HIT ovog LETA: Devojke su ODUŠEVLJENE jer mogu uz SVE da se kombinuju

Profimedia

Tokom vrelih letnjih meseci, bele patike su uvek broj jedan. Pitanje je samo, kakav model odabrati i koji trend ispratiti. Mnoge poznate glumice, pavačice i modeli,već su odabrale svoje favorite a vi pogledajte koji su tačno modeli u pitanju. 

Zanosna brineta Emili Ratajkovski često voli da nosi i neku opušteniju varijantu, koje uključuju patike i haljine. Nedavno je u Firenci zablistala u još jednom stajlingu za koji je zaslužila najbolje ocene. 

Spojila je bele plitke patike sa crnom elegantnom haljinom i oduševila sve prisutne.

Profimedia

 

Veruje se da će ovaj trend, kombinovanja belih patika i elengantnih haljina, devojke širom sveta prigrliti i krenuti da ovakvu kombinaciju nose. 

Ove patike napravljene su od platna, udobne i lagane, ove patike su neprolazni modni klasik i savršeno se slažu s najtrendi letnjim komadima poput šoortseva, minu suknji, haljina, pantalona... 

Ovakve patike postoje više od 100 godina, a posebno su bile popularne osemdesetih, te nije ništa iznenađujuće ukoliko ste ih možda već videli u ormarima vaših mama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Superga (@superga_official)

 

Inače cena platnenih patika i patika sa niskim djonom je veoma pristupačna i mogu se naći gotovo svuda. Postoje i skuplje markirane varijatne, ali efekat je svakako na kraju isti.

BONUS VIDEO 

 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Popaj
15.06.2022 23:15

A kad se sazuju te platnene patike, ako frajer nije pijan ili uduvan, pobecice glavom bez obzira. Ja pamtim te osamdesete po ribama kojima su smrdele noge!