Da li vam se dopada NOVA MODA? Džulija Foks prošetala crvenim tepihom u ČUDNOJ haljini i tašnom od LJUDSKE KOSE

K.Ć. Vesti 15.06.2022 22:45 0

Džulija Foks je nosila crnu kožnu haljinu danskog brenda Han Kjobenhavn i prilično neobičnu torbicu ukrašenu ljudskom kosom, kako je umetnica rekla

Da li vam se dopada NOVA MODA? Džulija Foks prošetala crvenim tepihom u ČUDNOJ haljini i tašnom od LJUDSKE KOSE

Shutterstock

Ona zna kako da privuče pažnju medija. Džulija Foks, koja je radila kao domino dama u ranim godinama koje su prethodile njenoj glumačkoj karijeri, često bira ekstravagantne komade odeće. Ništa drugačije nije bilo ni na jednom od događaja nakon zvaničnog dela Oskara.

Ova 32-godišnjakinja, koja se pojavila na događaju u organizaciji magazina "Vaniti fer", nosila je dugu haljinu od crne kože iz najnovije kolekcije danske modne kuće Han Kjobenhavn.

Klasični oblik haljine razbijen je ekstravagantnim detaljem: kožna ruka koja je stegla glumičin vrat. Polazna tačka za najnoviju kolekciju bio je naglasak na samopouzdanju i prihvatanju nesavršenosti.

 

 

Umetnica je još jednom priznala da modu ne shvata veoma ozbiljno i da samo želi da se zabavi. Na pitanje o torbici koja je upotpunila stajling, odgovorila je da je verovatno bila od ljudske kose.

Kao i Kim Kardašijan, Džulija Foks otvoreno govori o uticaju koji je Kanje Vest imao na njen imidž. U Intervju u januaru, glumica je priznala: „Posle večere, imao je iznenađenje za mene. Mislim, još uvek sam šokirana. Dobila sam ceo hotelski apartman pun odeće. Bilo je to ostvarenje sna svake devojke. Osećala sam se kao prava Pepeljuga. Nekoliko dana kasnije sve moje stvari su bile u kutijama. Oslobodite se prošlosti.

 

 

Danas, nakon rastanka sa Kanjeom Vestom, Džulija je prava inspiracija za modne entuzijaste. Ne samo da koristi ono što nude svetske modne kuće, već i sama kreira i dizajnira deo odeće, iznenađujući ne samo fanove, već i urednike i stiliste.

NajŽena.rs je od sada i na Viberu, pridružite se našoj zajednici.

 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading