Letnje HALJINE do 2.800 dinara: Izvojili smo za vas 17 modela koja su na SNIŽENJU, a savršene su za VRELE dane

Vesti 23.06.2022 13:00 0

Letnje sniženje je počelo, tako da imate veoma malo vremena da ugrabite svoje favorite. Donosimo vam 17 modela haljinama koje nisu skuplje od 3.000 dinara.

Letnje HALJINE do 2.800 dinara: Izvojili smo za vas 17 modela koja su na SNIŽENJU, a savršene su za VRELE dane

Printscreen/ Instagram/ imfashionbabe

Stiglo je leto, što znači da je vreme za boje. Spakujte tamnije nijanse i uživajte u sunčanim danima.

Ukoliko bismo morali da izaberemo neki odevni komad koji je pravi simbol leta, sigurno bi bila neka lepršava, cvetna ili jednobojna i silk haljina. 

Mnogi su čekali opravo ovo vreme u sezoni jer to znači jedno - sniženja. Omiljeni modeli mnogih žena, kako kod nas, tako i u svetu, dostupni su na policama, ali po nižim cenama.

Sve haljine se mogu nositi i u gradu i na moru, zavisno od toga kako ih kombinujete. Prodavnice su pune boja, cvetnih, ali i animal dezena. Neke od haljina su lepršave, dok se neke prijanjaju uz telo. Dosta haljina je ukrašeno neobičnim prorezima koji će taman otkriti dovoljno, da ne bude vruće, a dati seksi izgled ukoliko želite daj efekat da postignete.

Izdvojili smo haljine iz Zare, Pull & Bear-a i Stradivariusa. U nastavku vam donosimo modele koji nisu skuplji od 3.000 dinara, a savršeni za dnevnu i večernju varijantu.

Ima još mnogo modela haljina koji se nalaze u prodavnicama, a mi smo izdvojili šta nam je najviše privuklo pažnju.

NajŽena.rs je od sada i na Viberu, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading