Napravite "ČAROBNU VODICU", osvežite se i istopite kilograme: Žene u Srbiji su poludele za ovim trikom za mršavljenje

K.Ć. Vesti 29.06.2022 22:00 0

Voda sa čija semenkama najbolji je način da izgubite "višak" kilograma za kratko vreme, i da ujedno odradite i detoks organizma

Limunada

Shutterstock

Leto je konačno tu, a to znači da je konačno došao trenutak da obučemo sve one lagane krpice, kratke haljnice i šortseve kojima smo se tako radovali. Međutim, ukoliko ste nesigurni zbog par kilograma "viška", a nemate motivaciju (ili vremena) da krenete sa teretanom, možda vam može pomoći brz i jednostavan trik koji je preplavio mreže.

Naime, TikTok danima bruji o "magičnom" napitku za koji su vam potrebna samo tri sastojka: voda, čija semenke i limun. S obzirom da je činjenica je da je hidratacija veoma bitna tokom vrelih dana, ova stavka je izuzetno bitna i ukoliko želite da izgubite kilograme.

Oni koji su isprobali delotvornu "čija vodu" videli su promene već nakon nekoliko dana, a najbolje od svega je i što ovaj napitak utiče na detoks organizma, reguliše probavu i ubrzava metabolizam.

Način pripreme je jednostavan, odnosno, u veću čašu vode iscedite limun i dodajte dve pune supene kašike čija semenki. Ostavite da odstoje 5 do 10 minuta, a potom je napitak spreman za konzumaciju.

Savetuje se da se "čija voda" konzumira ujutru za najbolji efekat. Inače, ovaj trik je još jedna potvrda da fascinacija čija semenkama ne jenjava, što ne iznenađuje ako se uzme u obzir da je reč o namirnici koja obiluje proteinima i vlaknima, i brzo smiruju glad.

Takođe, sadrže i omega-3 masne kiseline i alfa - linolnu kiselinu koje utiču na brže mršavljenje te su sjajan način da liniju dovedete u red, a u videu na kraju teksta pogledajte celokupan način pripreme.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading