Odaberite pravu nijansu olovke za USNE: Popularne TAMNE nijanse ne stoje svima!

Vesti 05.07.2022 17:15 0

Olovka predstavlja osnovu šminkanja usana, pa je zbog toga izuzetno bitno pažljivo odabrati onu koja vam najviše odgovara

Odaberite pravu nijansu olovke za USNE: Popularne TAMNE nijanse ne stoje svima!

Shutterstock

 

Ukoliko želite da postignete savršen izgled svojih usana, u svoj neseser morate dodati odgovarajuću olovku. Ovaj proizvod definisaće vaše usne i dati im punoću, a osim toga, sprečiće razlivanje ruža i učiniće da on duže ostane na svom mestu.

Ovaj proizvod možete pronaći u mnogo različitih nijansi, a izbor ćete napraviti u zavisnosti od izgleda koji želite da postignete i prilike za koju se sređujete.

Pre nego što se odlučite za kupovinu, razmislite koje nijanse ruževa najčešće koristite, pa u zavisnosti od toga odaberite i olovku. Olovka i ruž se ni u kom slučaju ne smeju previše razlikovati.

 

 

Možete se odlučiti i za nešto svetliju, ali nikako tamniju nijansu kada je dnevna šminka u pitanju. Za najprirodniji izgled, birajte nijanse najsličnije vašim usnama, a u širokom luku izbegavajte jake boje.

 

 

Kada se pripremate za noćni izlazak i želite da vaše usne dobiju na volumenu, odaberite olovku u boji odabranog ruža, ali i drugu koja je malo svjetlija.

Prilikom nanošenja, prvo tamnijom olovkom iscrtajte takozvani Kupidonov luk, a zatim svjetlijom olovkom obrubite ostatak usana. Potom sve laganim pokretima izblendajte tako da više ne budu vidljive razlike između nijansi.

Boja olovke igra ogromnu ulogu, može zavisiti o osnovnom tonu ruža, kao i o vašem tipu kože i lica. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading