Volumen u kosi se vraća se na bjuti scenu u punom sjaju: Ovako će izgledati najatraktivnije frizure ove jeseni

Vesti 28.06.2023 12:24 0

Imate tanku kosu bez volumena? Ne brinite, i za to postoji jednostavno rešenje, a krije se u četki za feniranje!

Volumen u kosi se vraća se na bjuti scenu u punom sjaju: Ovako će izgledati najatraktivnije frizure ove jeseni

unsplash

Svaka žena sanja o gustoj kosi punoj volumena, no kako zbog tretmana poput ravnanja kose koji je oštećuju, tako zbog genetike, često je teško postići željeni efekt.

Ipak, kao i za svaki estetski nedostatak, danas postoji rešenje i za problem tanke i beživotne kose! Osim načina šišanja i kvalitetnog stilizovanja, tu je i vrlo jednostavan trik koji će vašoj kosi podariti volumen kao iz frizerskog salona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Baines (@amybaineshair)

 

Recept za kosu iz snova

Tajna se krije u kosi za feniranje, a pravilo glasi - što je kosa tanja, četka za feniranje treba biti deblja. Za oblikovanje voluminozne kose stoga trebate koristiti četku minimalnog promera od 5 centimetara, a recept je sledeći:

Operite kosu, omotajte je peškirom i pustite da se malo prirodno osuši. Potom okruglu četku za kosu postavite blizu korena i preko nje omotajte pramen. Nakon toga toplim fenom za kosu kratko pređite preko pramena i pustite ga da se ohladi pre nego četku izvučete.

 

 

Postupak ponavljajte pramen po pramen i gledajte kako postaje puna volumena. Za duži efekt koristite lak za kosu i uživajte u frizuri kao iz salona.

 

 

Komentari (0)
Loading