Korseti su hit ovog LETA: Mi smo izabrali PET najlepših, a možete da ih kupite za manje od 1.500 DINARA

Vesti 07.07.2022 13:35 0

Korseti su sada svuda i svakoj ženi odlično stoje

Korseti su hit ovog LETA: Mi smo izabrali PET najlepših, a možete da ih kupite za manje od 1.500 DINARA

Printscreen/Youtube/Kerina Wang

Ako nam je nešto drago što se desilo ovog leta, jeste vraćanje korseta u prvi modni plan. Sada je pravo vreme da izbacite sve predrasude o njemu, kako smanjuje organe, sužava kožu, jer korseti koji se sada nose, nisu napravljeni da budu tog tipa.

Ono što je sigurno jeste da se sve žene u njemu dosegnu najviši stepen samopouzdanja. Nije bitno koju veličinu garderobe nosite, u njemu kada istaknete sve ono što treba u prvi plan, sve žene izgledaju i više nego fenomenalno.

Može se slobodno reći da su mnoge poznate ličnosti prigrlile ovaj trend i zajedno sa ženama, korsete stavile u "must have" ove godine. 

1. Korset broj jedan

Ovakav korset ćete sigurno najviše viđati.Uparite korset sa širokim farmerkama i et voila - dobili ste cool, udoban i sexy izgled. Cena ovakvog tipa korseta topa, možete naći već za 1.700 RSD 

 

2. Korset broj dva 

Ovakav model najviše liči na staru verziju korseta, ali sa dosta izmenjenosti jer je udobniji. Njegova cena je 2.990 RSD

 

 

 

3. Korset broj tri

Bez gornjeg dela, nazad sa vezivanjem, u raznoraznim bojama, je zaista savršen odevni komad. Možete ga tretirati sa elegantnim stvarima a možete i sa najobičnijim farmerkama. Svakako će izgledati odlično.  
2.990 RSD

 

 

 

4. Korset broj četiri

Najzahvalniji model je ovaj. Možete da obučete neku najobičniju haljinu i preko nje ovaj korset koji obuhvata samo struk i stomak i izgledaćete sigurno glamurozno. Nećete pogrešiti ako ga kupite jer će vam sigurno nekada pasti na pamet sa nečim da ga ukombinujete. Cena je 1,500.00 RSD 

 

 

 

5. Korseti broj pet

Korset top sa bretelama je najpraktičniji. Postoje kombinacije i sa donjim delovima trenerke, koja izgleda odlično. Cena je 1,290.00 RSD.

Korseti su hit ovog LETA: Mi smo izabrali PET najlepših, a možete da ih kupite za manje od 1.500 DINARA

Printscreen/stradivarius

 

 

 

BONUS VIDEO

 

 


 

 

Komentari (0)
Loading