Prošlo je DESET godina, a ona UOPŠTE nije OSTARILA: Ovo su njeni najvažniji TRIKOVI

Vesti 13.07.2022 12:55 0

Izabel Luks kaže da njeni saveti protiv starenja nemaju nikakve veze sa negom kože

Prošlo je DESET godina, a ona UOPŠTE nije OSTARILA: Ovo su njeni najvažniji TRIKOVI

Printscreen/TikTok

Nije moguće potpuno zaustaviti proces starenja, ali postoje načini da se uspori. Jedna žena tvrdi da nije ostarila deceniju - i to nema nikakve veze sa proizvodima za negu kože.


TikTokerka Izabel Luks objavila je video koji otkriva nekoliko saveta protiv starenja koje treba slediti. Ona kaže: „Imam 30 godina, ali zaista nisam ostarila od 21 ili 22 godine.

„Mislila sam da bih mogao da napravim seriju o tome šta mislim da sam uradila, što je možda doprinelo tome. Izabelin prvi savet je da spavate između osam i devet sati po noći.


„Izgleda puno, ali je toliko važno da se sve vaše ćelije zaista podmlade preko noći“, objašnjava ona. Od 23 sata do ponoći proces obnavljanja i popravke kože je na vrhuncu.

Njen drugi savet je da zaspite na leđima umesto na stomaku ili bokovima. Izabel kaže: „Počela sam da spavam kao vampir. I dalje je borba svake večeri, ali prisiljavam se da legnem na leđa."

Prema njenim rečima, spavanje na leđima će sprečiti bore na bočnim stranama lica u blizini očiju. Njen sledeći savet je da pijete tone vode i kuvate svu svoju hranu. Lista zdravstvenih koristi od vode za piće je neverovatno duga. Pored toga što vam pomaže da održite mladalački sjaj, voda pomaže u varenju, pomaže u normalizaciji krvnog pritiska i još mnogo toga. Kuvanje sopstvene hrane pomaže u sprečavanju starenja jer možete u potpunosti preuzeti kontrolu nad sastojcima koje konzumirate.

Nekoliko ljudi u Izabelinom odeljku za komentare odgovorilo je na njen video. Jedna osoba je napisala: „Izgledaš kao da imaš 18 ili 19 godina. Idi, devojko!“
 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading