Izobličila se posle neuspešne operacije: Linda Evangelista se vraća na modnu pistu posle više od 10 godina

K.Ć. Vesti 20.07.2022 20:10 0

Čuvena Linda Evangelista se mnogo godina krila od reflektora i kamera

Izobličila se posle neuspešne operacije: Linda Evangelista se vraća na modnu pistu posle više od 10 godina

Shutterstock

Prošle godine Linda Evangelista je ispričala o neuspešnoj operaciji koja je unakazila i deformisala njeno telo. Top model 90-ih odlučila je da otkrije celu istinu o događajima koji su potpuno promenili njen izgled i pretvorili njen život u noćnu moru. Sada Evangelista najavljuje povratak na pistu.

Linda Evangelista se vraća modelingu nakon godina pauze

57-godišnja manekenka je stavila objavu na Instagramu u kojoj je najavila da će se pojaviti na "specijalnoj modnoj reviji" modne kuće Fendi u septembru. Linda Evangelista je podelila i novu fotografiju iz kampanje koja će pratiti specijalnu prezentaciju.

 

 

Evangelista nije rekla kako se oseća zbog povratka na modnu pistu nakon desetak godina pauze. Obožavaoci i prijatelji dali su joj veliku podršku objavljivanjem komentara ispod objave na Instagramu.

Evangelista je bila jedna od najprepoznatljivijih top modela 1980-ih. i 90. Prošetala je modnim pistama najvećih dizajnera i sarađivala sa najpoznatijim brendovima odeće i kozmetike. Uz Sindi Kraford, Kristi Tarlington, Naomi Kembel, Helenu Kristensen i Tajru Benks, bila je jedan od najplaćenijih modela.

Linda je nestala iz javnog života dugi niz godina, a fotografije koje su paparaci snimili nešto kasnije pokazale su ogromne promene u izgledu supermodela. U prošlogodišnjem iskrenom intervjuu Linde Evangeliste saznali smo da je 2016. manekenka bila podvrgnuta operaciji koja je trajno unakazila njeno telo.

Izobličila se posle neuspešne operacije: Linda Evangelista se vraća na modnu pistu posle više od 10 godina

Profimedia

 

Kriopoliza je postupak kojim se "zamrzavaju" masne ćelije. Nažalost, procedura nije uspela, a Evangelista je pokušala da sama nadoknadi njene posledice. Manekenka je trenirala, bila podvrgnuta daljim tretmanima (ovaj put liposukcija), pa čak i gladovala.

„Pokušala sam to sam da popravim, misleći da radim nešto pogrešno. (...) Stigla sam do trena u kojem uopšte nisam jela. Mislila sam da gubim razum. (...) Izbočine su bile tvrde", rekla je manekenka u intervjuu za časopis People.

Linda Evangelista traži 50 miliona odštete od kompanije koja je uništila.

„Ne gledam se u ogledalo. Ono što vidim ne liči na mene. (...) Ne prepoznajem se fizički, ali više ne prepoznajem sebe kao osobu. (...) Nadam se da ću se moći osloboditi svoje sramote i pomoći drugim ljudima koji su u istoj situaciji kao ja. To je moj cilj."

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading