Trend OBRVE koje vladaju do KRAJA 2022. godine: Odaberite jednu od ovih trendi tehnika koja će najbolje istaći vaše crte lica

Vesti 21.07.2022 22:20 0

Iako bismo želeli da trenutni beauty trendovi traju večno, stručnjaci su otkrili kakve će se obrve nositi u 2022. godini

Trend OBRVE koje vladaju do KRAJA 2022. godine: Odaberite jednu od ovih trendi tehnika koja će najbolje istaći vaše crte lica

Shutterstock

 

Zahvaljujući trendovima na TikTok-u i bezbrojnim tutorijalima na ovoj platformi i dosadi izazvanoj pandemijom, 2021. je bila fokusirana na beauty isprobavanja, posebno kada su u pitanju trendovi obrva.

Doduše, mnogi su bili u potrazi za inovacijama i trikovima koji će poboljšati izgled obrva.

Sećate se DIY trika sa TikTok-a sa nijansiranjem obrva koji nije prošao najbolje? Ne možemo zaboraviti ni transplantacije obrva Krisi Tajgen, kao ni TikTok promašaj crtanja obrva uz pomoć plastičnih šablona.

Međutim, trendovi obrva koji se pojavljuju na pistama u 2022. godini pomogli su nam da izdvojimo kakvi će oblici zavladati licima devojaka i koji će nas, na sreću, spasiti beskrajnih sati nepotrebnog čupanja.

1. Prirodan oblik i tekstura

 

 

Možemo se svi složiti da obrve daju ključan okvir licu i očima. Stručnjaci za prirodan look preporučuju minimalnu upotrebu olovke, kao i samostalno nanošenje maskare za obrve u boji vaših obrva.

2. Suptilan volumen

Češljanje obrva na gore je definitivno jedan od najmoderniji način za postizanje volumena, za razliku od upotrebe teških i pigmentovanih pomada koje su pre nekoliko godina bile must u neseseru, za ovaj look nije potrebno više od gela za obrve.

 

 

3. Začešljane

Došlo je vreme da u 2022. godini trendovi ukinu "što veće, to bolje" obrve i nateraju nas da se pozabavimo podignutim, izduženim i uglađenim oblicima. Tekstura je pretežno pernata i podignuta, ali suptilne dužine koja ne upada u oči.

 

 

4. Tanke obrve

Tanke obrve su jedan od najomraženijih trendova, a ujedno i dokaz da se moda iznova i iznova ponavlja. Hteli mi da tanke obrve ostanu u prošlosti ili ne, poznate dame nam savršeno diktiraju ovaj "stari-novi" trend, ponosno pokazujući kako ga one iznose.

 

 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading