Po mnogima "najodvratnija" TORBA će biti HIT i ovog LETA: Mi smo izdvojili TRI najlepše, možete ih naći i za manje od 1.000 dinara!

Vesti 25.07.2022 12:41 0

Svi koji ih nisu voleli, sada će ih zavoleti

šoping

Shutterstock

Ne tako davno, prošlog leta, ova pletena torba je bila kultna na instagramu, kao glavni modni dodatak. Pa tako ako ste ovu torbu propustili prošle godine biće vam drago 

Poznata šopingholičarka Rosie Huntington-Whiteley, čija je garderoba pravo utočište modnog minimalizma, još je u avgustu 2021. pokazala da ovaj model nije rezervisan samo za plažu, već i za sve prilike u gradu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Tol (@lindatol_)

 

Mnogi poznati su se hvalili sa ovom trobom prošle godine, svim je bila u prvom planu na slikama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

 

Iako je njena klasična bež verzija ove tašne bezvremeni statement, mi smo se zaljubili i u nove pastelne nijanse koje dolaze ove sezone, a koje će sigurno vrlo brzo biti ponovo rasprodate. Bez obzira na to da li se odlučite za bledoljubičastu ili puderastoplavu, ova torba će biti savršeni pratilac za sve vaše outfite ovog leta.

Po mnogima

Printscreen/Zara

 

Ova pletena torba košta svega 999 RSD i zaista je veoma povoljna, kada pogledate da dobijate torbu koja ima više namena. Možete je nositi na plažu, u izlazak, na večeru. 

Po mnogima

Printscreen/Zara

 

Ovu preslatku torbu možete kupiti za 2.990 RSD što je i više nego odlično. Možete je kupiti i vašim najmlađim članovima porodice, jer ovi cvetni dodaci su zaista i više nego elegantni a u isto vreme i simpatični i detinjasti.

Po mnogima

Shutterstock

 

Prava- kombinaciji materijala sa pletenom spoljašnjom stranom, ručke i odvojivi lanac za nošenje preko tela, prava je kombinacija ukusa. Možete je kupiti za 3.290 RSD.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading