Omiljena TORBA princeze Dajane ponovo POPULARNA: Savršen je dodatak LETNJIM kombinacijama, nema ŽENE koja joj nije odolela

Vesti 26.07.2022 15:40 0

Odlična ukoliko ste se uputili na plažu ili u nekoj dnevnoj varijanti

princeza

Profimedia

Zatvorite oči i na trenutak zamislite da posedujete istu torbu koju je princeza Dajana nosila između 1981. i 1982. godine. Sada ih otvorite i odagnajte dašak čuda, jer sve je ovo stvarnost.

Nije slučajno da među svim mogućim detaljima upravo torba nastavlja da prenosi stil princeze koji se od tada ponavlja unedogled. Dovoljno je reći da su Dajani posvećena tri modela torbi koje će kasnije ući u istoriju, piše Elle Italia.

 

 

Lady Dior je i danas amblem francuske kuće, ali nije bio jedini. Salvatore Ferragamo i Tod’s takođe su posvetili svoje modele princezi od Velsa, koje je ona nosila toliko puta da je bilo nemoguće ne nazvati ih njenim imenom.

Ali, sada dolazi zabava. Tek nedavno je ponovo otkriven jedan od njenih omiljenih modela – prošivena cvetna torba koju je uočila Blanka Miro. Nepotrebno je reći da je to bila ljubav na prvi pogled.

 

 

Dotičnu torbu potpisuje francuski brend Souleiado, osnovan 1939. godine, a čija tradicija seže u 17. vek. Princeza Dajana kupila je ovaj model (i još četiri iz iste kolekcije) u radnji u Ulici Fulham Road, za oko 30 funti pojedinačno.

Godine 2020. Souleiado je poželeo da ponovo lansira ovaj kultni model koji je pratio mnoga izdanja princeze u ʽ80-im. Torba, koju krasi provansalski cvetni dezen, nazvana je Adiana i stavljena u prodaju na platformi Gucci Volt, digitalnoj konceptualnoj trgovini kompanije, koju vodi Alesandro Mikele.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading