Nikada nećete pogoditi koliko ova ŽENA ima GODINA: Otkrila je TRI ključne stvari za negu lica

Vesti 28.07.2022 18:41 0

Uvojite ova pravila

Nikada nećete pogoditi koliko ova ŽENA ima GODINA: Otkrila je TRI ključne stvari za negu lica

Printscreen/TikTok

Sada kada je vreme savremene kozmetike i estetske hirurgije, nije toliko teško da izgledamo mlađe nego što zaista jesmo. Ipak postoje raznorazni trikovi koji su jeftiniji ali takođe efikasni. Možete pronaći neki koji baš vamo odgovara i usporiti starenje. 

Britani Alin je influenserka koja snima za Tik Tok videe vezane za stil, lepotu i putovanja. Ona je u jednom od svojih videa ugostila svoju tetku koja je svima otkrila svoje tajne za mladoku i zategnutu kožu. 

Istina je da kada biste je ugledali na ulici sigurno ne bi ni pomislili da ona ima 70 godina. A evo kako joj polazi za rukom da izgleda mlađe.

1. Ne rastežite kožu

Britanina tetka ističe da kožu lica nikako ne bi trebalo tegliti i rastezati, te savetuje sa umesto maramica za skidanje šminke, koristite peškir kojim ćete tapkati po koži. Uporedila je kožu lica sa kožom na cipelama i svim pratiocima poručila da se prisete kako je njihov omiljeni par kožne obuće izgledao nakon što je bio pošteno iznosan. To isto može da se desi i sa kožom lica ukoliko se ona ne tretira nežnije.

2. Umivajte se samo jednom dnevno

Prečesto umivanje će ukloniti masnoću koju koža luči, a zbog koje ona ostaje elastična i zategnuta. Kako biste ovo izbegli Britanina tetka preporučuje sledeće:

- Umivam se samo uveče. Služim se samo vrhovima prstiju i blago pokvasim lice, a zatim ga nežno utapkam peškirom.

 

 

3. Retinol kao spas

Na kraju, Britanina tetka je izjavila da koristi kremu obogaćenu retinolom kako bi usporila pojavu bora. Evo kako je ona nanosi:

-Utapkam je na predeo oko očiju, na čelo, obraze, na vrat i na dekolte. Ponovim to još jednom, a ukoliko vidim da mi je potrebno i treći put, fokusiram se na predeo oko očiju i usana.

Ovaj TikTok video je postao viralan i već ima skoro 30.000 lajkova i više od 383.000 pregleda. Komentari su samo pljuštali, a mnogi su pohvalili izgled ove 70-godišnje dame.

- Bože dragi, izgleda fenomenalno!

- Ja bih rekla da joj je tek 50! Neverovatno!

- Prelepa je!

- Obe izgledate sjajno!

Mnogi su primetili da ove tajne lepote nisu jedini faktori zaslužni za mladoliko izgled Britanine tetke, te su u komentarima napisali da ova dama sigurno ubrizgava i botoks i filere, što je Britani i priznala u jednom od komentara.

 

Komentari (0)
Loading