Portal "Naj žena" proslavio PRVI rođendan: Hvala vam na poverenju, zbog vas ćemo biti još BOLJI

Vesti 29.07.2022 09:00 0

Naj žena je 28. jula proslavila svoj prvi rođendan

Portal "Naj žena" proslavio PRVI rođendan: Hvala vam na poverenju, zbog vas ćemo biti još BOLJI

Najžena

Prošlo je tačno godinu dana od kada je naš portal objavio prvu vest. Za ovih 365 dana napravili smo veliki uspeh i ušli na listu najčitanijih sajtova u Srbiji. 

- Naši prvi utisci su fantastični i prezadovoljni smo uspehom. Ušli smo u top 20 sajtova u Srbiji, što kad se prevede u brojeve konkretno zapravo znači da naš sajt najžena.rs mesečno poseti između 960.000 i 1.200.000 ljudi. Taj broj opravdava titulu koju smo dobili, a to je da smo najbrže rastući sajt u državi - rekla je Jelena Vukelić, glavna i odgovorna urednica sajta

A imamo i ozbiljne planove za naredni period.  

- Nastavljamo sa još više energije i entuzijazma. Imamo apsolutno mnogo ambicija i ciljeva u predstojećem periodu. Sad smo završili naš fantastičnI video serijal "Žene u muškim poslovima",a sledeći korak nam je još zanimljiviji video serijal o kom ne bih ništa još da otkrivam, to vas očekuje od septembra.

A proslava našeg rođendana bila je vesela i spontana, baš kao što smo i mi. Rođendan smo proslavili sa našim kolegama iz "Novosti", televizije "Pink", "Objektiva", "Kurira",  kao i sa našim dragim kolegama iz dnevnog lista "Alo" i sajta "Alo.rs"

Hrabra ali skromna, otvorena i bez predrasuda to je Naj žena. Ali takve su i žene iz našeg video serijala "Žene u muškim poslovima", koje su bile deo naše rođendanske proslave u restoranu "Dva jelena". 

Pošto slike govore više od reči, u galeriji pogledajte kako smo se proveli u restoranu "Dva jelena".

 

 

Ono što možemo da vam obećamo je da ćemo se truditi da u narednom periodu budem još bolji, brži i zanimljiviji, a vama se zahvaljujemo na lojalnosti.

Osim na našem portalu, možete nas pratiti i na našoj instagram stranici Naj žena i fejsbuk stranici Naj žena.

Naj žena – jer je naj žena svaka od nas!

 

 

 

Komentari (0)
Loading