"Sama sam SEDAM GODINA, muškarci mi ne prilaze": Uložila je preko 22.000 EVRA u svoj izgled i evo ZAŠTO nikako ne može da nađe DEČKA

Vesti 26.10.2021 08:00 0

Selin Sentino na Instagramu ima preko pola miliona fanova, a do sada je u svoj izgled uložila preko 22.000 evra, ali još uvek ne može da nađe dečka.

"Sama sam SEDAM GODINA, muškarci mi ne prilaze": Uložila je preko 22.000 EVRA u svoj izgled i evo ZAŠTO nikako ne može da nađe DEČKA

Printscreen/Instagram

Influenserka (26) iz Ciriha sama je već sedam godina i smatra da je razlog u tome što je - lepa

- Izašla sam s prijateljima, muškarci me gledaju kao da će me pojesti, ali kad im uzvratim osmehom da ih ohrabrim, nikad mi ne prilaze - žali se Selin za The Sun.

- Ponekad, ako sam u klubu i ako je u pitanju puno alkohola, priđu mi i počnu da ćaskaju sa mnom, ali uglavnom su toliko pijani da ni ne obraćam pažnju na njih - objašnjava ona.

Oni koji skupe hrabrost da je pozovu na izlazak uglavnom su toliko nervozni da i jedva uspevaju nešto da promrmljaju, tvrdi Sentino.

- U početku su uvek pomalo stidljivi i uplašeni, ali kad pokrenem razgovor i kad vide da sam dobra, malo se opuste. Slatko mi je to. Momci mi uvek govore da imam jaku auru i da mogu da osete moje prisustvo čim zakorače u prostorji. 

 

Dodaje da ne postoji poseban tip muškarca koji je privlači. 

- Volim visoke, ali uglavnom mi zapadnu za oko oni niskog rasta. Takođe volim kad su duhoviti i mogu da me nasmeju. Ali što se tiče kose ili lica, to nije bitno, mislim da je ličnost mnogo važnija od izgleda.

Inače, Selin je privukla pažnju šire javnosti kada je pokazala kako je izgledala pre estetske hirurgije. 

 

- Nekada sam bila toliko nezadovoljna sobom, osećala sam se ružno i kao da sam zarobljena u sopstvenom telu. Radila sam kao frizer i štedela za operacije - rekla je.

Od tada je tri put povećala grudi, a na svakih nekoliko meseci ide na estetske zahvate lica.

Komentari (0)
Loading