Zara prodaje METLU sa buvljaka: Cena je BEZOBRAZNO visoka, podigla je na noge ljude sa DRUŠTVENIH mreža, pitaju se KO DAJE NOVAC ZA TO?

Vesti 02.08.2022 18:20 0

Cena "Zarine metle" podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama

Zara prodaje METLU sa buvljaka: Cena je  BEZOBRAZNO visoka, podigla je na noge ljude sa DRUŠTVENIH mreža, pitaju se KO DAJE NOVAC ZA TO?

Printscreen/Instagram

 

Umesto da čisti, za njom se podiže prašina.

Bilo kako bilo, najnovija tema društvenih mreža je metla koja je dospela u "Zara home" prodavnice. Njen izgled je dovoljan da shvatite da je reč o identičnoj metli koju možete da pronađete i na lokalnoj pijaci, ali niko ne može da veruje koliko novca treba da se izdvoji za nju.

Dok je u svom kraju možete kupiti za par stotina dinara, u zavisnosti od veličine, "brendirana" je ipak skuplja.

Tako za malu metlu morate da izdvojite 1.490 dinara, dok za "tradicionalnu slamnatu metlu standardne veličine" morate dati skoro 4.000, odnosno 3.990 dinara. Na samom njihovom sajtu piše da metle potiču iz Kine, a ovo je izazvalo opštu buru među tviterašima.

Osim što su pisali da je "cena čist bezobrazluk", mnogi su se u šali pitali "da li metla leti ili sama čisti". Evo samo nekih od komentara:

"Koji je ovo nivo ludila? Tradicionalna? Ja sam u šoku!", "Na pijaci je 250 dinara", "Što je najgore, kupovaće se, jer je metla ipak Zara", "Dok je ovčica, biće i vune", "Ovo sigurno služi kao dekoracija u kući"...

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading