Koji je vaš SAVRŠEN model: Odaberite IDEALNE cipele prema vašem HOROSKOPSKOM znaku

Vesti 03.08.2022 17:30 0

Ne postoji žena koja nije slaba na cipele, jer su one poseban modni detalj koji ističe ženstvenost kod lepšeg pola

Cipele

Shutterstock

 

Ovan - mokasine

Ovaj par cipela spada, zajedno sa espadrilama i patikama, u najudobniji tip obuće i odličan je za poslovne žene kakve su uglavnom pripadnice ovog znaka. One ne samo da će vam pomoći u obavljanju svakodnevnih obaveza, već će vam dati dozu elegancije.

Bik - bež salonke

Žene u ovom znaku vole jednostavne modele cipela i neutralne boje koje ih karakterišu. Nezaobilazan par cipela koje ima svaka dama verujemo su salonke, a Bikovima se preporučuju one u bež nijansi. One će se uklopiti u većinu kombincija, bez obzira na to da li želite poslovni ili elegantniji večernji stil.

Blizanci - modeli sa efektnim detaljima

Avanturistička priroda Blizanaca je i na polju oblačenja veoma prisutna. Njima najbolje stoje cipele koje će pokazati njihovu posebnu i malo komplikovanu ličnost. Najbolje su ciepele sa nitnama ili nekim ekstravagantnim detaljima.

Rak - baršunaste gležnjače

Gležnjače nekoliko godina unazad spadaju u najbolje i najtrendi obuću i to one u baršunastom i pliš stilu koje ističu romantičnu prirodu Rakova. Modeli u pastelnim bojama su poseban izbor za njih.

Lav - cipele sa posebnošću

Lavice su po prirodi veoma hrabre i nose svaki tip obuće, čak i onaj koji se pripadnice drugih znakova ne bi usudile. One se opredeljuju za neobične tonove boja i modele poput onih u neon ružičastoj nijansi.

Devica - crne salonke

Pripadnice ovog znaka ne pribegavaju trendovima niti nekakvom ekperimentisanju kada je obuća u pitanju pa se radije odlučuju za crne salonke koje, verujemo, svaka žena ima u svom cipelaru. Njihov omiljeni model koji im najviše pristaje su one izrađene u koži. Osim toga što ovaj znak voli kvalitet, na njih se odlučuju i zbog praktičnih razloga jer su bolje za održavanje u odnosu na one koje su izrađene od drugog veštčkog materijala.

Vaga - papuče s potpeticom

Ovaj znak je ponekad u dilemi za koji stil da se odluči. U jednom trenutku su raspoloženi za ležerniji stil, u drugom za elegantniji. Papuče sa potpeticom su odličan izbor u ovakvim situacijama jer istovremeno spajaju ova dva stila.

Škorpije - animal print

Svoju senzualnu prirodu Škorpije će naglasiti odabirom obuće koja je iscrtana animal dezenom i koja će im dati pečat na celokupni izgled. Cipele sa zmijskim ili leopardovim dezenom će posebno istaći vaš izgled i privući sve poglede na vas.

Strelac - patike

Budući da ih odlikuje avanturistički duh i da su uvek spremne za neke pustolovine i istraživanja, pripadnice ovog znaka zodijaka će se rado prilikom tih putovanja opredeliti za patike. Ova najudobnija obuća omogućava im komfornost i spontanost.

Jarac - baletanke

Žene Jarčevi su stalno u pokretu, poput onih u znaku Ovna, pa im je neophodna i udobna, a elegatna obuća. Stalno su u putu sa jednog mesta na drugo, pa za ovakve prilike njima najviše odgovaraju baletanke različitih modela i boja.

Vodolija - metalik cipele

Vama u životu nije nikada dosadno i skloni ste eksperimentisanju, pa će zato metalik sive cipele biti pravi izbor za odevnu kombinaciju koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ribe - damske cipele

Kiten potpetica i nestandardni izgled cipela ukrašene raznim detaljima su odlična kombinacija za autfit Ribama koje su po prirodi vrlo kreativne, pa tako vole i umetnost na nogama.

Komentari (0)
Loading