Najpopularnija LETNJA frizura odgovara SVAKOM tipu kose: Nosili smo je u detinjstvu, pravi se BRZO, a idealna je za plažu

Vesti 05.08.2022 13:07 0

Frizura s pletenicama koje uokviruju lice je najpopularnija za leto 2022, kako među stranim, tako i među domaćim influenserkama.

Najpopularnija LETNJA frizura odgovara SVAKOM tipu kose: Nosili smo je u detinjstvu, pravi se BRZO, a idealna je za plažu

unsplash.com

Leti nekako gubimo volju za komplikovanim frizurama, ponajviše zbog nesnosnih temperatura, pa nam je jedini cilj da sklonimo kosu s lica i rashladimo se.

 

 

Najpopularnije frizure su stoga rep i punđa, ali ovog leta situacija je ponešto drugačija jer na domaćim i stranim fashionistkinjama često viđamo frizuru koju smo nosile kao devojčice.

Naime, ove sezone apsolutni su hit minimalističke pletenice koje uokviruju lice, još jedan retro trend koji vlada društvenim mrežama.

 

 

Ta je frizura idealna za svaki tip kose, a najbolja stvar je to što ju lako mogu napraviti i najveći antitalenti. Savršena je za letnju šetnju gradom ili plažu, a sjajno će izgledati i u noćnom izlasku.

 

 

Budući da je nemoguće ne primetiti ovu frizuru na TikToku i Instagramu, u videu pogledajte kako je postići.

 

 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading