Otkrivamo koja će se TRI modna trenda najviše viđati tokom ZIME: Dužina HALJINA i BOJA koja će biti apsolutni HIT ima da vas iznenadi!

Vesti 13.10.2022 22:00 0

Ova zima će defitnitivno biti raznolika i šarena

Otkrivamo koja će se TRI modna trenda najviše viđati tokom ZIME: Dužina HALJINA i BOJA koja će biti apsolutni HIT ima da vas iznenadi!

pixabay

Jesen 2022. i njeni modni trendovi ove godine nude brojne nove outfit inspiracije kojima se već radujemo i koje jedva čekamo da nosimo. Bilo da se radi o "barbiecore" trendu, koji je trenutno toliko sveprisutan, novim siluetama ili promeni dužine haljina – jesenja moda 2022. je raznolika i izražajna.

Ovde možete saznati koja su tri modna trenda za jesen 2022. godine, gde ih možete kupovati, a koja tri za novu sezonu.

 

 


Zato što osnovni trend Barbie nikada nije bio tako sveprisutan. Šta ovo razlikuje? Ružičasta boja naravno! I po mogućnosti ceo ili u kombinaciji sa drugim nijansama iz porodice crvenih boja.

 

 

 

 

 

 


Fokus na struku - preveliki izgled

 

 

Odevni predmeti sa fokusom na struku već su prošle zime objavili rat sveprisutnim prevelikim krojevima. Široke i baš udobne stvari neće tako lako izaći iz mode ali svakako da strukirane i uske opet dolaze do svog izražaja.

Duge haljine

 

 

Nakon što je povratak mini suknji i haljina dominirao kolekcijama i uličnim stilovima poslednjih sezona, sada u oči upada suprotno: haljine i suknje koje su toliko dugačke da se porub (skoro) vuče po podu. Savršeno za hladnije dane, lako možete sakriti debele hulahopke ispod. Svako ko je naučio da voli novi prostor za noge takođe može da odahne: čak i mini suknje se dobro drže. U jesen/zimu 2022/23, s druge strane, neće ostaviti tako veliki utisak: midi dužina.

 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading