Pet saveta za lepotu pomoću kojih ćete biti prava HOLIVUDSKA zvezda za kratko vreme

Naj žena Vesti 07.10.2021 20:46 0

Kako da se za tren oka sredite kako bi izgledale perfektno

Umivanje

Shutterstock

Iskoristite ove trikove i budite zvezda večeri.

Maska za blistavu kožu

Umesto da gubite svoje dragoceno vreme na prekrivajući lice puderom , jednostavno za 15 minuta oporavite vašu kožu na licu. Da bi ste uspešno uradili tretman, prvo ga očistite temeljno. Za to možete iskoristiti neku masku koja čisti pore i uklanja mitisere.

Da biste napravili masku, uzmite 2-3 kašičice mleka u činijcu i dodajte 1 kašiku želatina.

Ostavite neko vreme da maska odstoji, zatim smesu stavite u mikrotalasnu na 30 sekundi dok ne bude kremasta. Ostavite malo da se prohladi, kako bi bila topla, a zatim je pažljivo nanesite na lice i pustite da se osuši, a onda nežno skinite. Savršena koža za kratko vreme.

Rešite se mitesera za 10 minuta

Ako trebate da uklonite mitesere, možete koristiti "brzu masku". Kombinujte med i cimet dok ne dobijete pastu. Nanesite ga u tankom sloju preko mitesera i stavite traku čistog pamuka preko njega. Skinite posle 5 minuta i isperite lice.

Pravilno hidrirajte kožu

Da bi vaše lice izgledalo sveže celu noć, trebate da ga dobro hidrirate. Za to morate odabrati pravu vrstu proizvoda.

  • Za suvu kožu, kreme s bazom pčelinjeg voska dobar su izbor. Krema ne sme sadržiti vodu.
  • Za masnu kožu trebate koristiti lagane emulzije i tečnosti koje sadrže prirodni silikon (dimetikon).
  • Za normalnu i kombinovanu kožu, kreme s mineralnim uljima i dimetikonom su dobre hidratantne kreme.

Uklanjanje tamnih krugova ispod očiju

Da biste prikrili različite nesavršenosti, pokušajte korekcijom boja: zelena će neutralizovati sve upale; breskve i ružičaste boje posvetliće dosadnu kožu; žuta će prekriti vaskularne mrlje ili male ožiljke; narandžasta će vam pomoći da prikrijete tamne krugove ispod očiju.

Ako korekcija boje nije dovoljna da biste se rešili tih tamnih krugova, možete pokušati stavljati mokre vrećice čaja na područje ispod očiju. Nakon toga ostatak maskirajte korektorom. Nanesite korektor ne u obliku polukruga tačno ispod očiju, već u obrnutom obliku trougla.

 Vazelin za vaše grudi

Ako želite zadržati oblik grudi, trljajte vazelin na njih svake noći pre odlaska u krevet. Nakon 2 nedelje primetićete da je koža postala elastičnija i hidrirana i čvršća.

 

 

Komentari (0)
Loading