Sada možete da UŠTEDITE vreme i NOVAC: Uz ovaj TRIK nećete morati da PERETE odeću prečesto

Vesti 09.10.2021 08:30 1

Koliko puta ste morali da operete već pranu odeću, jer je prosto izgubila "svežinu" dok je stajala u ormaru

Sada možete da UŠTEDITE vreme i NOVAC: Uz ovaj TRIK nećete morati da PERETE odeću prečesto

pixabay

Iako nam je odeća čista, opeglana i stoji u ormaru - posle nekog vremena ona prosto izgubi miris "svežine".

Zbog toga je TikTokerka Šantel Mila objavila kratak klip u kome objašnjava da je i ona nekada imala ovaj problem, ali od kako je otkrila ovaj trik njena odeća uvek miriše na "čisto".

U klipu koji ima preko milion pregleda, Šantel objašnjava kako da se postarate da vam odeća ostane što duže čista i što dalje od mašine za veš!

Pošto operete i osušite odeću, sve što treba da uradite jeste da odevne predmete poput farmerica, džempera ili najlon čarapa potrebno je ostaviti u zamrzivaču sat vremena.

@mama_mila_

Your favourite laundry appliance is in your kitchen ❄️🧊 #homehacks #cleaninghacks #laundryhacks ♬ Summer - Marshmello

Niske temperature uklanjaju neprijatne mirise koji su se zadržali u odeći i ubijaju različite bakterije. Uz to, ređe pranje odeće u mašini produžuje njen život.

Komentari (1)
Loading
Lav
17.10.2021 19:17

Samo savetujte da se manje pere! Ovde i bez toga higijena nije u prvom planu. Šta mislite, koliko ljudi nije nikad opralo jaknu, pantalone, džemper..... Nažalost, to je stvarnost, vaši čitaoci uglavnom nisu ''fensi'', nažalost nije ni većina naroda. Bolje promovišite da se češće sve pere, Pišite o tome da se veš menja svakog dana, kuhinjske krpe takođe, da tuširanje takođe podrazumeva sapun .... Zahvaljujem.