Najveći su HIT SEZONE i klasičan komad: Ovaj MODEL pantalona mora da ima SVAKA žena, a mogu se kupiti za MANJE od 2.600 dinara

Vesti 02.09.2022 13:55 0

Pantalone koje vizuelno izdužuju figuru

Najveći su HIT SEZONE i klasičan komad: Ovaj MODEL pantalona mora da ima SVAKA žena, a mogu se kupiti za MANJE od 2.600 dinara

pixabay

Farmerke su klasičan komad koji ima svaka osoba, u bilo kojoj boji. Dolaskom jeseni, bar prema vremenskoj prognozi, sada je vreme da uložite u ovaj klasik, ali crne boje.

Crna boja je elegantna i pravi komad za jesen i zimu. Ipak, crne farmerke su neizostavne tokom cele godine. 

Crne farmerice ove sezone dolaze u varijanti s visokim strukom i nešto komotnije forme, a tu su i legendarne "skinny jeans".

Potrebno je napomenuti da se garderoba tamnijih nijansi u feng šuiju tumači kao znak stabilnosti. Ako imate zakazan važan sastanak ili morate da obavite veoma važan zadatak ili posao, nosite više crne boje.

Ipak, feng šui stručnjaci upozoravaju da ne treba da se obučete od glave do pete u crno, već da pažljivo dozirate ovu boju. Crna pojačava efekat drugih boja, pa je poželjno ne učiniti je glavnom, ali ne mora biti isključivo tako.

Zato vam u nastavku donosimo modele koje možete kupiti i kod nas, neke na popustu, a neke po punoj ceni. Cene za ove koje smo izabrali se kreću od 899 do 2.590 dinara. 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading