ŠEST frizura za jesen NAJBOLJIH svetskih frizera: Pravi su HIT kod žena, a jedna je potpuno OSVOJILA svet i popularnost joj ne jenjava

Vesti 07.09.2022 14:40 0

Ove frizure izdvajaju stručnjaci koje će dominirati na jesen

ŠEST frizura za jesen NAJBOLJIH svetskih frizera: Pravi su HIT kod žena, a jedna je potpuno OSVOJILA svet i popularnost joj ne jenjava

pixabay

Poznate dame su uveliko ispratile trendove, te smo najveće trendove, što se tiče frizura, već videli.

Stručnjaci kažu da se na spisku pored luksuznih, toplih nijansi, nalaze i apgrejdovani retro načini šišanja koji nas instant vraćaju u 70-e godine prošlog veka. Izdvojili smo šest frizura za koje se predviđa da će obeležiti jesen.

Luksuzna bakarna boja 

Ako ste spremni za promenu i volite crvenkaste tonove u kosi, jesen na scenu donosi trend baš za vas - duboka, luksuzna boja bakra je veoma aktuelna, a podrazumeva savršen miks toplih i hladnih tonova. Ukoliko niste raspoloženi da ofarbate celu kosu i želite samo diskretan dašak ove nijanse, odlučite se za pramenove u boji bakra.

 

 

Retro 70-e

Frizure u stilu 70-ih biće ponovo veoma aktuelne, a podrazumevaju puno volumena u kosi, krupne talase, šišanje u bogatim slojevima, zavesa šiške i generalno izgled koji na prvu loptu ostavlja utisak ležernosti i pomalo razbarušene kose stilizovane bez puno truda.

 

 

Bob - i dalje najpopularniji

Bob je već nekoliko sezona zaredom naročito moderan, a tako će ostati i ove godine. Kada je reč o dužini boba, ove jeseni posebno aktuelni biće malo duži bob, takozvani lob, ali nosi se i onaj u stilu '90-koji podrazumeva ravnu kosu sa blago uvijenim ili talasastim krajevima. No, svakako nećete pogrešiti za kakvu god formu boba da se odlučite.

 

 

Topli tonovi

Žene u jesenjim danima najčešće pribegavaju toplijim, življim tonovima u kosi koji ostavljaju snažan utisak. Dakle, zlatni tonovi idealni su za jesen, ali ovog puta kombinujte ih sa peščanim tonovima - ovako ofarbani pramenovi reflektuju svetlost, pa kosu čine sjajnijom. Tvid plava dobila je ime po materijalu u kom se prepliće više nijansi, stvarajući unikatnu boju - a baš tako se ponaša i ova boja kose: podrazumeva nekoliko nijansi plave kako bi se dobio višedimenzionalan efekat.

 

 

Prirodna tekstura kose

Još jedan veliki trend ove jeseni je nestilizovana frizura, odnosno forsiranje prirodne teksture kose, koja nije stilizovana uz pomoć fena, pegle ili figara. Bilo da je vaša kosa ravna, talasasta ili kovrdžava, jednostavno je pustite da "diše". Frizeri tvrde da je 2022. godina ona u kojoj će prirodna kosa biti na ceni više nego ikada pre.

 

 

Bottleneck šiške

Šiške su odličan način da utoplite oštre konture lica, a na vama je izaberete one koje vam najviše odgovaraju. Baš kao i moderne zavesa šiške, bottleneck šiške podrazumevaju šiške dužine od 2,5 do 5 centimetara, stilizovane tako da dodiruju jagodice sa strane i budu malo duže u tom predelu, a kako se približavaju sredini čela tako su sve kraće i kraće. Za šiške se odlučuju mnoge dame koje žele da postignu mlađalački izgled.

 

 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading