Frizerka podelila TRIK koji je zaludeo ŽENE: Nakon ovoga smo stavile KAFU u šampon i ne možemo da verujemo šta se desilo

Vesti 07.09.2022 18:00 0

Ako želite da vam kosa bude izuzetno sjajna i mekana sve što treba da uradite je da dodate kafu u šampon

Frizerka podelila TRIK koji je zaludeo ŽENE: Nakon ovoga smo stavile KAFU u šampon i ne možemo da verujemo šta se desilo

Printscreen/TikTok

Verovatno ste sigurni da znate sve o pranju kose, jer to radite godinama i jedva da postoji nešto što do sada niste otkrili ili probali. Ali sada je jedna frizerka podelila trik koji će vašu kosu učiniti mekšom nego ikad i tvrdi da retko ko zna za to.
Deleći trik na svom Tik Tok profilu, korisnica po imenu @anneli.bv otkrila je da je ključ za bujnu i lepu kosu dodavanje kafe u vaš šampon, piše The Sun.

- Gruba zrna pomoći će vam da izvršite piling kože glave, a osim toga, kafa može da stimuliše rast kose, čineći je mekšom i sjajnijom - objasnila je ona u videu. Takođe je demonstrirala kako dodaje kašičicu kafe svom običnom šamponu, a zatim ga samo meša u rukama. Nakon toga umasira smešu u kosu, pazeći da temeljno očisti kožu glave. Njen video je prikupio skoro pet miliona pregleda, a korisnici Tik Toka oduševljeni su ovim trikom, a mnoge je zanimalo da li će ovaj trik delovati i na njihovu kosu.


Frizerka je objasnila da je jako važno da kosu dobro isperete posle toga,a mi smo to isprobale i moramo da priznamo da je kosa mnogo sjajnija i mekša, što su potvrdie i druge žene.

 

 

Komentari (0)
Loading