Ovi MODELI koštaju od 1.499 dinara: Jakna bez koje se NE može zamisliti JESEN, nose je SVE poznate dame jer se LAKO kombinuje

Vesti 15.09.2022 14:55 0

Već nekoliko sezona se nalaze na policama kolekcija za jesen i zimu.

Ovi MODELI koštaju od 1.499 dinara: Jakna bez koje se NE može zamisliti JESEN, nose je SVE poznate dame jer se LAKO kombinuje

Printscreen/ Instagram

Bomber jakne, današnji naziv, prvobitno su bile poznate kao „avionske jakne“. Kreirao ih je odbor za odeću avijacije američke vojske 1917. godine kako bi zagrejali pilote Prvog svetskog rata u neizolovanim, otvorenim kokpitima, borbenim avionima.

Danas bomber jakne spadaju u ključne komade jer se iz sezone u sezonu vraćaju, naročito početkom jeseni. Mnoge devojke od stila ih nose i već su ih uvrstile u svoje stajlinge. Odlično se kombinuju jer su svestrane i udobe, te su odličan izbor za svaki dan, ali i večernju varijantu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

Bomber jakne se mogu šiti u različitim materijalima i krojevima koji odražavaju sposobnost spoljne odeće, a mogu se kombinovati sa bilo kojim stilom. Uzvišeniji i sofisticiraniji model na bombašu je prvi put predstavljen u jagnjećem semišu (sa tankom postavom koja vas vodi kroz godišnja doba), ali tu su i vizuelni prikazi dizajna tkaninama kao što su vuna, tvid i vodootporne/performanse tkanine.

Ako odlučite da sebe počastite ovim komadom, sigurno nećete pogrešiti, a mi vam u nastavku donosimo nekoliko modela koje možete kupiti u Srbiji.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading